Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. júla 2020, 16:46
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Dara Rolins mesačne za koncerty zarobí aj 38-tisíc eur. Okrem toho má desaťtisícové kontrakty na Instagrame

HUDBA DARA ROLINS KONCERTY
Uložiť Uložené

Popová diva sa v rozhovore pochválila nemalými príjmami. Dodáva však, že tomu predchádzajú dlhé a únavné hodiny na cestách.

Česko-slovenská popová hviezda Dara Rolins sa môže ako jedna z mála miestnych osobností pochváliť tým, že pôsobí v šoubiznise od malička. Hviezdy jej veľkosti si za koncerty pýtajú poriadny balík a ani Dara nie je výnimkou.

Odporúčané
Dalyb s Darou Rolins či Slimso s Momou. Aké ženy stoja po boku známych slovenských influencerov? Dalyb s Darou Rolins či Slimso s Momou. Aké ženy stoja po boku známych slovenských influencerov? 22. mája 2020, 21:06

V najnovšom rozhovore pre Forbes otvorene prehovorila o svojich príjmoch, o ktorých sa iným môže len snívať. Mesačne vraj dokáže na vystúpeniach zarobiť od 26 200 € až po viac ako 37 400 €.  Ide o zárobky pred vypuknutím koronavírusu, keďže v čase pandémie nikto nekoncertoval. „Za normálnych, nepandemických okolností zarobím okolo 700-tisíc až milión korún mesačne len za živé vystúpenia, teda koncerty a komerčné akcie. K tomu miliónové kontrakty z Instagramu,” prezrádza Dara.

Diár má poriadne nabitý. „V priemere 10, v čase večierkov aj 20 vystúpení mesačne, keď nie je korona. Počítam do toho aj vystúpenia na komerčných akciách. To sú hodiny, hodiny, hodiny na cestách. Som kočovník, regulérny kamioňák. Aj keď to auto nešoférujem, je to únavné,” dodáva.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domov
Zdieľať
Diskusia