Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2020, 13:44
Čas čítania 1:11
Tímea Krauszová

Známa hollywoodska herečka sa pravdepodobne utopila počas výletu so synom. Chlapčeka našli samého na palube

NEWS
Uložiť Uložené

Hollywoodska herečka Naya Rivera je nezvestná, polícia predpokladá, že sa utopila v jazere pri výlete so svojím štvorročným synom.

Naya Rivera (Glee) zmizla počas dovolenky na jazere, kam sa vybrala so svojím synom. Podľa CNN sa po kúpaní už nenašla, polícia už prehľadáva jazero. Nádej, že herečka ešte žije, je z hodiny na hodinu menšia.

Rivera je známa predovšetkým vďaka svojej postave v americkom hudobnom seriáli Glee.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Odporúčané
Billy Butcher zabíja superhrdinov a dostáva vlastný film! Sleduj epický trailer pre 2. sériu The Boys Billy Butcher zabíja superhrdinov a dostáva vlastný film! Sleduj epický trailer pre 2. sériu The Boys 9. júla 2020, 17:38

Prehľadávajú jazero, polícia si myslí, že sa utopila

„Predpokladáme, že sa stala nehoda a predpokladáme, že sa utopila,“ povedal na tlačovej konferencii vo štvrtok námestník veliteľa polície vo Ventura County Chris Dyer. Prisľúbil, že naďalej je ich prioritou nájsť ju a dúfajú, že poskytnú rodine aspoň možnosť patrične sa rozlúčiť.

33-ročná herečka zmizla v stredu večer. Podľa polície si prenajala pontónovú loď a poobede sa vybrala na jazero spolu so svojím synom. Loď mala prenajatú na 24 hodín, preto sa vo štvrtok poobede vybrala loď pohľadať jedna zo zamestnankýň firmy, ktorá Rivere loď požičala. 

Na palube našla malého chlapca, pri telefonáte na tiesňovú linku spomínala dievčatko, pretože ju zmiatli dlhé vlasy. Na miesto sa okamžite vybrala polícia, ktorá už prehľadáva jazero. Na lodi našli dve záchranné vesty: jednu z nich mal oblečenú chlapec, druhá patrila Rivere.

Loď nebola zakotvená a bola ďaleko od brehu. Jazero má hĺbku približne 9 metrov a na dne je sú rôzne trosky, dokonca aj celé stromy. Náročný terén situáciu komplikuje a spomaľuje záchrannú akciu. Ak sa jej telo náhodou zamotalo do niečoho na dne, podľa polície je možné, že sa nikdy nevynorí.

Jej syn je v poriadku a stará sa o neho rodina. Všetci svorne dúfajú, že sa im mladú ženu ešte podarí nájsť.

Rivera ešte pred dvoma dňami pridala na svoj Instagram aj fotografiu so štvorročným synom. Užívali si dovolenku vo dvojici na jazere Piru v južnej Kalifornii. Pod fotografiou pribúdajú už niekoľko hodín komentáre od ľudí, ktorí dúfajú, že je herečka v poriadku a čoskoro sa znova objaví.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Domov
Zdieľať
Diskusia