Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2020, 13:58
Čas čítania 0:49
Richard Balog

Penthouse snov na Kolibe má 165 metrov štvorcových a stojí viac ako pol milióna

Penthouse snov na Kolibe má 165 metrov štvorcových a stojí viac ako pol milióna
Zdroj: Arvin & Benet
KULTÚRA ARVIN & BENET
Uložiť Uložené

Rezidenčný projekt NA VARTE je len pre tých najnáročnejších.

Bratislava ponúka množstvo zaujímavých nehnuteľností, avšak len veľmi nízke percento z nich si nás získalo tak, ako tento penthouse s terasou na Kolibe. Konkrétne ide 4-izbové hniezdočko situované v rezidenčnom komplexe NA VARTE, ktorý bol v roku 2019 nominovaný aj na cenu za architektúru CE ZA AR. 

Samotný byt sa rozprestiera na podlažnej ploche o výmere 165 metrov štvorcových, vrátane už spomínanej terasy ponúkajúcej nezameniteľné výhľady na panorámu hlavného mesta a svojim vzhľadom, respektíve celkovou atmosférou si získa aj tých najnáročnejších jedincov. 

Odporúčané
Novostavba na úpätí Veľkej Fatry, ktorá čerpá inšpiráciu v ľudovej architektúre, ale zároveň vyzerá moderne   Novostavba na úpätí Veľkej Fatry, ktorá čerpá inšpiráciu v ľudovej architektúre, ale zároveň vyzerá moderne 8. júla 2020, 13:30
Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Arvin & Benet

Vila, v ktorej je ukrytý daný architektonický skvost je riešená tak, že na každom z 3 podlaží sa nachádza len 1 byt, čo majiteľom zabezpečuje komfort bývania a dokonalé súkromie.  Interiéru následne vládne vzdušnosť jednotlivých priestorov, svetelnosť, prvotriedny výber použitých materiálov a punc luxusu nájdeš v podobe zariadenia či doplnkov. 

Obrovským plusom z nášho pohľadu je taktiež lukratívna a tichá lokalita mestskej časti Nové Mesto, pričom priamo úmerná všetkým benefitom a vzhľadu nehnutenoľsti je cena. Tá podľa ponuky predajcu Arvin & Benet činí 559 000 €.

Či je to veľa, málo alebo primerane už necháme na tvojom posúdení a my záverom len dodáme, že pri prepočte na plochu nám cena vychádza na priblížne 3 105 € za meter štvorcový, vrátane vlastnej pivnice, ktorú sme predtým nespomínali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia