Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 17:38
Čas čítania 2:31
Dominik Vetrák

Billy Butcher zabíja superhrdinov a dostáva vlastný film! Sleduj epický trailer pre 2. sériu The Boys

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Čo všetko vieme o 2.sérii The Boys?

The Boys boli jedným z najväčších prekvapení minulého roka. Seriál o superhrdinoch, ktorí vôbec nie sú takí super, ako ich prezentujú médiá, uchvátil celý svet. Korporácie zarábajú na ich imidži a oni sa len majú usmievať do kamier a nič nepokaziť. Mnohí z nich sú však zlí ľudia, zabijaci, frčia si na drogách, znásilňujú ženy alebo sa vezú vo veľkých podvodoch.

Odporúčané
10 najočakávanejších pokračovaní obľúbených seriálov roka 2020 10 najočakávanejších pokračovaní obľúbených seriálov roka 2020 10. januára 2020, 11:00

The Boys predstavili autentické poňatie sveta, v ktorom žijú ľudia s nadprirodzenou silou a schopnosťami. Vďaka nim si užívajú bohatstvo, orgie, slávu a vymoženosti ako nik iný. Zároveň však žijú náročné životy, ktoré môžu zatriasť psychikou hociktorého z nich. 

Amazon nás potešil našľapaným trailerom pre 2. sériu. Je v ňom neuveriteľné množstvo akcie, brutálnych scén, ohavností, superhrdinských súbojov a celkovo badass momentov, ktoré prebudia záujem o seriál u každého jedného človeka.

Ako máme po tomto videu čakať ďalšie dva mesiace?  Záver prvej série nám odhalil poriadny dejový zvrat, ktorý nakopne udalosti 2. série. Sme nesmierne zvedaví, ako bude po tom všetkom pokračovať príbeh Homelandera a Butchera. 

Späť
Zdieľať
Diskusia