Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 12:41
Čas čítania 2:24
Richard Balog

Klobúky, tie-dye kúsky alebo hranaté topánky. Dámske trendy na tohtoročné leto sú hlavne sexi

Klobúky, tie-dye kúsky alebo hranaté topánky. Dámske trendy na tohtoročné leto sú hlavne sexi
Zdroj: Selfridges / Zara
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak hľadáš módnu inšpiráciu na najbližšie horúce týždne, tak si na správnom mieste.

Móda je vrtkavá, a to čo bolo v kurze minulé leto, v súčasnosti už nemusí byť ani len trochu zaujímavé. Jednotlivé trendy prichádzajú a odchádzajú prakticky neustále, pričom zachytiť tie najaktuálnejšie môže spôsobiť vrásky na tvári aj ľuďom, ktorí dianie okolo odevného priemyslu pozorne sledujú. 

Sami sa s danou úlohou často ťažko pasujeme, a preto sme sa dnešným článkom rozhodli uľahčiť život všetkým ženám, ktoré chcú vyzerať štýlovo, nemajú však čas tráviť hodiny na Instagrame. Nasledujúce riadky tak budú venované najzaujímavejším vychytávkam (prevažne) ženskej módy.

Pozornosť odporúčame uprieť nielen na vrchné či spodné vrstvy šatstva, ale tiež na doplnky, ktoré dokážu pri dobrom výbere zázraky. 

Odporúčané
Móda Refresher: NobodyListen je najlepšie obliekajúcim sa interpretom na našom území Móda Refresher: NobodyListen je najlepšie obliekajúcim sa interpretom na našom území 5. júla 2020, 13:21

Rybárske klobúčiky ako každodenný doplnok

Klobúky, letný oblek alebo hranaté topánky. Dámske trendy na tohtoročné leto sú bláznivé
Zdroj: Adam Katz Sinding

Len si spomeň, ako si v detstve nosievala počas leta šiltovku alebo klasicky rybársky klobúčik. Táto mnohými zatracovaná pokrývka hlavy sa aktuálne teší obrovskej popularite a do svojej ponuky ju nezaradili len streetwear značky, ale tiež módne domy na čele s Gucci či Louis Vuitton.  My sme si daný trend obľúbili prakticky ihneď a veríme, že v priebehu najbližších týždňov uvidíme klobúky rôznych veľkostí, farieb a vzorov na viacerých ženách. Naozaj sa toho nemusíš obávať... 

Domov
Zdieľať
Diskusia