Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2020, 16:37
Čas čítania 1:30
Dominik Vetrák

Florence Pugh bude nová Black Widow. Scarlett Johansson jej vo filme predá pozíciu v Avengers tíme

FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Black Widow bude žiť aj naďalej, aj keď s inou tvárou.

Režisérka Cate Shortland nám v rozhovore pre Empire prezradila, že v sólovke Black Widow skutočne dôjde k predávaniu pochodne. Ako iste vieš, Natasha v podaní Scarlett Johansson zomrela v Avengers: Endgame. Ak by sa mala objaviť v budúcich filmoch MCU (Marvel Cinematic Universe), muselo by ísť o snímky odohrávajúce sa pred udalosťami Endgame. 

Odporúčané
Spoznáš hercov, ktorí hrajú príšery vo filmoch? Niektorí sú v skutočnom živote nesmierne sexi Spoznáš hercov, ktorí hrajú príšery vo filmoch? Niektorí sú v skutočnom živote nesmierne sexi 6. júla 2020, 11:35

To je aj prípad jej sólovky, ktorá je zasadená medzi Civil War a Infinity War, a teda do doby, kedy bola Natasha na úteku pred vládnymi organizáciami. Dozvieme sa, čo robila, s kým sa stretávala a že sa dostala aj späť tam, kam patrí a kde vlastne samotná Black Widow vznikla.

Jej veľká rivalka z výcviku a taktiež dobrá kamarátka, Yelena Belova (Florence Pugh), jej bude v náročnej misii pomáhať, no a podľa všetkého následne prevezme aj meno Black Widow. Yelena sa stala Black Widow aj v komiksoch, a to taktiež po smrti originálnej Black Widow – Natashi Romanoff. 

Florence Pugh bude nová Black Widow. Scarlett Johansson jej vo filme predá pozíciu v Avengers tíme
Zdroj: Marvel Studios

Nevieme, ako presne sa to stane, no Florence Pugh má v MCU zdá sa istú budúcnosť. Je to nesmierne kvalitná a nadaná herečka, na ktorú sa, rovnako ako na Scarlett, úžasne pozerá. V Marvel si ju nevedia vynachváliť. Je teda možné, že sa v budúcnosti dočkáme ďalšieho filmu Black Widow, avšak už s Florence v hlavnej úlohe. Veľa bude záležať aj od úspechu prvého dielu so Scarlett, ktorý do kín dorazí 6. novembra 2020. 

Režisérka sa vyjadrila aj k tomu, že zatiaľ čo Tony mal v Endgame pohreb, Natasha ho nedostala. Podľa jej slov by si to postava ani neželala. Natasha si stráži svoje súkromie a viac by jej vyhovoval tichý zármutok jej najbližších. Je vysoko pravdepodobné, že sa s ňou oficiálne rozlúčime práve v jej sólovke. 

Black Widow sa vo filme postaví Taskmasterovi. Ten je žoldnierom a v komiksoch patrí k najlepším bojovníkom najmä vďaka super rýchlym reflexom. Táto schopnosť mu umožňuje zapamätať si a dokonale napodobniť pohyby svojich protivníkov, pričom ich dokáže aj predvídať.

Po boku oboch Black Widow sa predstaví aj drsne pôsobiaca Melina (Rachel Weisz) a Alexei Schostakov známy ako Red Guardian (David Harbour). Pôjde o akúsi vtipnejšiu, ruskú verziu Captaina America. Scenár napísali Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) a o réžiu sa postarala už spomínaná Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome).

Florence Pugh bude nová Black Widow. Scarlett Johansson jej vo filme predá pozíciu v Avengers tíme
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia