Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2020, 12:03
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Erik Tomáš komentuje legendárnu fotku a vďačný materiál memečkárov, kde vedľa neho stojí nahnevaný Robert Fico

POLITIKA ERIK TOMÁŠ
Uložiť Uložené

Odchádzajúci poslanec zo Smeru si uvedomuje, že politik musí znášať aj istú mieru satiry, niektoré memečká sú podľa neho aj vtipné.

Erik Tomáš je jedným z odídencov zo Smeru, ktorý spoločne s Petrom Pellegrinim bude členom novej strany Hlas - sociálna demokracia. Dlhodobo bol považovaný za jedného z najbližších ľudí Roberta Fica, jeho odchod preto prekvapil pravdepodobne najviac spomedzi všetkých 11 ex-členov Smeru.

Aktuálne reagoval pre SME na už legendárnu fotku s Robetom Ficom z Úradu vlády, ktorú pravidelne dotvárajú na vtipy. Autorom fotografie je David Ištok z portálu Aktuality.sk.

Erika Tomáša sa pýtali, či sa mu úpravy tejto snímky na satirickej stránke Zomri zdajú vtipné. Odpovedá, že ako politik si je vedomý toho, že musí občas znášať satiru v súvislosti s jeho osobou, zároveň sa mu niektoré reakčné úpravy naozaj páčia, iné už o niečo menej. „Politik musí rátať s určitou satirou vo svojej pozícii, tým pádom to beriem veľmi športovo,“ hovorí s tým, že si uvedomuje, že cieľom niektorých úprav tejto fotky je urážať. 

Odporúčané
Robert Fico o odchode poslancov Smeru: Národ má rád zradu, ale nenávidí zradcov. To ja som urobil z Pellegriniho premiéra Robert Fico o odchode poslancov Smeru: Národ má rád zradu, ale nenávidí zradcov. To ja som urobil z Pellegriniho premiéra 19. júna 2020, 11:26

Erik Tomáš hovorí, že si už nespomína, o čom na tejto fotke so šéfom Smeru hovorili. „Presne si tú diskusiu nepamätám, ale ak ten postoj Roberta Fica znie rázne, tak on nikdy takýto nebol, čiže zjavne mi tam len niečo vysvetľuje, ale tá fotografia, samozrejme, pôsobí, ako pôsobí. Ešte raz opakujem, ak to má slúžiť zábave a humoru, tak nech sa páči...,“ dodal Tomáš. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia