Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2020, 16:11
Čas čítania 0:51
Daniel Mikolášik

Nezodpovedná vodička z Rožňavy spôsobila hrôzostrašnú nehodu. Zdemolovala až 6 áut

NEWS
Uložiť Uložené

Škodu na autách predbežne vyčíslili na 30 000 eur.

V okrese Rožňava včera v popoludňajších hodinách došlo k hrozivej dopravnej nehode až šiestich áut. Spôsobiť ju mala 34-ročná vodička z Rožňavy na vozidle značky Volkswagen. Údajne v dôsledku toho, že sa plne nevenovala vedeniu vozidla.

Informuje o tom polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti. Vodička z Rožňavy viedla vozidlo v smere od obce Slavec na obec Brzotín, pričom po prejdení miernej pravotočivej zákruty prešla do protismeru. Následkom toho došlo k bočnej zrážke s oproti idúcim nákladným vozidlom značky DAF, ktoré viedol 53-ročný muž z Košíc.

Odporúčané
Náraz pri Trnave roztrhol Octaviu na dva kusy. V plnej rýchlosti ju zrámoval kamión, ktorý už nemal kam uhnúť Náraz pri Trnave roztrhol Octaviu na dva kusy. V plnej rýchlosti ju zrámoval kamión, ktorý už nemal kam uhnúť 30. júna 2020, 13:48


Následne v protismere narazila do ľavej bočnej časti oproti idúceho vozidla značky Citröen Jumper, ktoré riadil 47-ročný vodič z Košíc. Vtedy sa už neovládateľné vozidlo Volkswagen Sharan podľa hovorcu na ceste dostalo do točivého šmyku a narazilo do ďalšieho oproti idúceho vozidla značky Peugeot Boxer, ktoré riadil 18-ročný vodič.

Domov
Zdieľať
Diskusia