Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2020, 19:44
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Košičan dobil sexuálnu pracovníčku na smrť a telo zahádzal odpadkami. Hrozí mu 7 až 10 rokov za mrežami

NEWS EROTICKÉ SLUŽBY KOŠICE VRAŽDA
Uložiť Uložené

Policajtom sa prípad ohavného dobitia sexuálnej pracovníčky podarilo vyšetriť v priebehu dvoch týždňov.

Dva týždne trvalo košickým policajtom, kým objasnili prípad ohavného zabitia sexuálnej pracovníčky. V blízkosti Thurzovej ulice našli v krovinatom poraste pohodené telo ženy, ktorú sa im v priebehu niekoľkých dní aj pomocou testov DNA podarilo identifikovať. Nehybné telo bez známok života ležalo v poraste zahádzané odpadkami tak, aby si ho nikto nevšimol, informujú TV Noviny.

Operatívnou činnosťou sa kriminalistom podarilo vypátrať páchateľa skutku. Sexuálnu pracovníčku zabil 28-ročný Ján z Košíc, ktorý mal už dlhší čas žiť na ulici a v minulosti sa vraj k ženám na ulici správal agresívne. Napokon na to doplatila 37-ročná Jaroslava.

 

NAJPRV ŽENU DOBIL A POTOM JU UDUSIL: KOŠICKÁ KRIMINÁLKA PRÍPAD ZA DVA TÝŽDNE OBJASNILA Hrozivý pohľad sa naskytol...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Thursday, July 2, 2020

Muž sa po vypátraní policajtom k skutku priznal. Zatiaľ nie je celkom jasné, prečo ženu napadol, brutálne zadusil a nakoniec po usmrtení ukryl do porastu.

Policajtom síce opísal celý priebeh skutku, ale ľuďom nejde do hlavy, čo ho k činu viedlo. Vyšetrovateľ na muža podal podnet na väzobné stíhanie, pričom v prípade padlo už aj obvinenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia