Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2020, 23:03
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

NAKA zadržala nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra

NEWS NORBERT BÖDÖR
Uložiť Uložené

Dôvodom sú podozrenia, že bol súčasťou korupčnej schémy v Pôdohospodárskej platobnej agentúre.

Nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra zadržali po tom, čo ho zavolali na výsluch, aby mu odovzdali obvinenie v kauze Dobytkár.

Aktuality.sk ešte dopoludnia informovali, že zdroj z prostredia orgánov činných v trestnom konaní im potvrdil, že jedným z obvinených je Norbert Bödör, známy svojimi kontaktmi na Mariana Kočnera a bývalého šéfa policajného zboru Tibora Gašpara. 

Okrem osoby s iniciálkami N. B. boli obvinené aj osoby Ľ. P a P. K. Policajti z NAKA doteraz v rámci akcie Dobytkár zdokumentovali úplatky vo výške viac ako 10 miliónov eur. Všetci boli obvinení z obzvlášť závažného zločinu legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

Bödör bol ešte v piatok počas dňa s rodinou v Chorvátsku. Neskoro večer sa so svojim advokátom dostavil na policajné prezídium. Ak by neprišiel, bol by naňho vydaný zatykač. Polícia ho obvinila pre kauzu úplatkov v Pôdohospodárskej platobnej agentúre. 

Domov
Zdieľať
Diskusia