Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2020, 10:54
Čas čítania 1:10
Richard Balog

Latino hviezda J Balvin odhalila svoje Áziou inšpirované bývanie v domovskej Kolumbii

Latino hviezda J Balvin odhalila svoje Áziou inšpirované bývanie v domovskej Kolumbii
Zdroj: YouTube
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Lukratívnu nehnuteľnosť osobne predstavil vo videu pre známy portál Architectural Digest.

Nie je žiadnym tajomstvom, že veľké športové, filmové či hudobné hviezdy investujú svoje peniaze do nehnuteľností a J Balvin nie je v tomto výnimkou. Popredná tvár súčasného popu a latino štýlu ťa prevedie svojim bývaním v domovskej Kolumbii prostredníctvom videa pre Architectural Digest

Majestátne sídlo inšpirované japonskou kultúrou sa nachádza na okraji oblasti zvanej Antioquia a známemu interpretovi tak ponúka dokonalý úkryt pred okolitým svetom. 

Odporúčané
Dovolenkový raj na zemi v Kostarike s rukopisom českého štúdia Dovolenkový raj na zemi v Kostarike s rukopisom českého štúdia 1. júna 2020, 11:55
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by J Balvin (@jbalvin) on

Za finálnym vzhľadom, samozrejme, nestojí len samotný J Balvin, ale predovšetkým tamojšie architektonické štúdio 5 Sólidos, ktoré dokonale zhmotnilo všetky predstavy a zároveň prišlo s množstvom technických riešení a dizajnérskych vychytávok. 

Spevák opisuje svoje minimalisticky ladené hniezdočko ako chrám, v ktorom môže odpočívať jeho duša po hodinách strávených leteckými presunmi kvôli živým vystúpeniam či mediálnym povinnostiam.

Lásku k ázijskej kultúre v rámci domu nepodčiarkujú len obrovské bonsaje  v exteriérovej časti, ale aj kombinácia dreva s množstvom čiernych prvkov a dekorom, ktorý prechádza prakticky celým interiérom.

Azda najviac nás avšak bavia spoločné priestory plné dizajnérskeho nábytku a doplnkov od umelcov ako KAWS, Takashi Murakami a podobne. Televíziu by ste v obývačke hľadali len márne, keďže Balvin zastáva názor, že priestor plný kníh podporuje človeka pri relaxácií, s čím zrejme nemožno nesúhlasiť... 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Zároveň dodáva, že pravidelne strieda miestnosti, v ktorých spáva, aby ich udržal v plnej kondícii. Kategóriou samou o sebe je hlavná spálňa, ktorej súčasťou je taktiež miestnosť určená výhradne pre spevákovú záľubu v kupovaní tenisiek. Ukrýva jeho zbierku priblížne 850 rôznych párov, vrátane bežne nedostupných kúskov z dielní Nike, Louis Vuitton alebo A Bathing Ape.

Lepšiu predstavu o tomto dych výražajúcom bývaní v srdci Kolumbie si môžeš urobiť na základe sprievodného videa nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia