Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2020, 21:09
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Shia LaBeouf vyberá dane od gangov v Los Angeles. Akčný trailer sľubuje našľapaný gangsterský film od režiséra Bright a Patroly

FILMY A SERIÁLY SHIA LABEOUF
Uložiť Uložené

Tax Collector má vonku prvý trailer. Máme sa tešiť na skvelý akčný film?

RLJE Films vydalo prvý trailer pre najnovší film scenáristu a režiséra Davida Ayera. Ten v minulosti natočil pecky ako Fury (Železné srdce), End of Watch (Patrola), Street Kings či Harsh Times, ale aj Sabotage s Arniem, Bright pre Netflix či Suicide Squad. Posledné roky teda nie je vo veľmi dobrej forme. Zmeniť sa to pokúsi s nezávislým akčným filmom The Tax Collector. 

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona 30. júna 2020, 15:53

Bobby Soto (Narcos: Mexico) a Shia LaBeouf hrajú hlavné postavy – Davida a Creepera, zberateľov daní od gangov v Los Angeles, ktoré sú určené pre lorda podsvetia menom Wizard. Všetko sa však zrúti, keď sa v meste objaví Wizardov veľký rival a David musí ochrániť nielen biznis, ale aj svoju rodinu.

Trailer ukazuje množstvo akcie, krvavých momentov a potýčiek medzi gangstrami. Z tematického a atmosférického hľadiska pôjde pre režiséra Ayera o návrat ku koreňom. Vtedy však pracoval s lepšími hercami. David Ayer si okrem réžie napísal aj scenár a podieľal sa na produkcii. The Tax Collector vyjde vo vybraných kinách a na VOD (Video on demand) už 7. augusta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia