Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2020, 12:04
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

Separ odpovedá na diss Molocha Vlavo: Nevenujem ti ani dva rýmy, ty blbec

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Raperi Molochovi odkazujú, že sa nebudú unúvať nahrávaním akejkoľvek odpovede, pretože za to nestojí.

Moloch Vlavo sa po skladbe, v ktorej podporoval kandidatúru člena Kotlebovej extrémistickej strany ĽSNS, opäť pripomína, tentokrát ako hosť na tracku od raperov Tlstý (Vladimir Fendens) a Čapr.

Disstrack s názvom Ok (Original K*k*t) venujú viacerým zvučnejším menám slovenskej rapovej scény, no predovšetkým Separovi. Okrem neho však niekoľko veršov uštedrili aj Vecovi, Tonovi S., Decku či Zverinovi, ktorí pred časom verejne odsúdili Molocha za spomínanú skladbu promujúcu kotlebovcov a nazvali ho fašistom.

Odporúčané
Keď Moja Reč útočila na Rytmusa a Strapo na Moma. Toto sú skryté dissy v slovenskom rape Keď Moja Reč útočila na Rytmusa a Strapo na Moma. Toto sú skryté dissy v slovenskom rape 17. júna 2020, 13:21

V skladbe Ok im Moloch vyčíta, že ho fašistom označujú neprávom a Separovi odkazuje, že by sám seba nemal nazývať OG, pretože skutoční gangstri vraj nevolajú policajtov, keď na nich na ulici vytiahnu zbraň. 

Netrvalo dlho a k dissu sa vyjadril aj samotný Separ. Ten tvrdí, že Moloch sa chce len opäť zviezť na sláve známejších raperov ako aj v minulosti v prípade Rytmusa či Majka Spirita. Jeho skladby totiž podľa Separových slov majú toľko videní ako jeho pozvánka na koncert na Instagrame.

Dodáva tiež, že od neho rozhodne nepríde žiadna odpoveď v podobe disstracku. „Ne ty blbec, nevenujem ti ani dva rýmy,“ odkazuje Separ. V ďalších storkách ešte uvádza niektoré fakty na pravú mieru a pridáva tiež názor na rap Tlstého a Čapra.

Separ odpovedá na diss Molocha Vlavo: Nevenujem ti ani dva rýmy ty blbec. Pridáva sa aj Zverina
Zdroj: Instagram/@separ_dms

„Mam p**i jeho chrbát. Nezabudni, na kom si vyrastal a komu si posielal CD-čka, ktoré ste vydávali. Nezabúdaj, kto ťa ako jediný bral vážne. Ja jediný som si ťa do chrapy nebral. Ale keď si prije**ný, zoberiem ťa tak, že ťa pochmára. Celého jak si. Aj s tými vrkočami,“ odpovedá na Instagrame Moloch.

K Separovi sa pripája aj Zverina, ktorého Moloch v disse častoval pomenovaniami ako alkoholik či dedinská spodina. Ten rovnako tvrdí, že sa nebude unúvať odpoveďou v podobe skladby a dodáva, že ak má Moloch tak silné reči, môžu sa stretnúť osobne. Všetko tak nasvedčuje tomu, že tak rýchlo, ako celý beef začal, tiež aj skončil.

Separ odpovedá na diss Molocha Vlavo: Nevenujem ti ani dva rýmy ty blbec. Pridáva sa aj Zverina
Zdroj: Facebook (Daniel Zverina)
Domov
Zdieľať
Diskusia