Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Isexshop.
8. júla 2020, 8:32
Čas čítania 2:31
Sponzorovaný obsah

Si bez priateľa? Uži si horúci víkend len sama so sebou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Máme pre teba rady a tipy ako na to.

Ženská masturbácia. Píše sa rok 2020 a napriek tomu, je toto slovné spojenie "opradené" tajomstvami, červenaním v tvári a v niektorých krajinách, dokonca stále spoločenským tabu. Kedy konečne budeme ženskú masturbáciu brať ako prirodzenú vec, ktorá je medzi dospelými ženami bežná (dokonca až vítaná)?

Odpoveď na túto otázku nevie nikto z nás. Napriek tomu, sa môžeme, pokúsiť to aspoň trochu zmeniť. Napríklad aj dnes v tomto článku, v ktorom ti o nej napíšeme otvorene a bez okolkov. Ak patríš k nežnejšiemu pohlaviu, pohodlne sa usaď, začítaj a nechaj sa inšpirovať.

Otvorene o ženskej masturbácii. Máme pre teba rady a tipy, ako si ju okoreniť
Zdroj: Unsplash

Cieľom je vyvrcholenie

Rovnako ako pri tej mužskej, aj pri ženskej masturbácii je cieľom dosiahnuť orgazmus. Nevyhnutných predpokladov k dosiahnutiu sladkého zakončenia je viacero a odborníci sa zhodujú na tom, že sú tri, bez ktorých to jednoducho nepôjde. Prvým je samozrejme zdravý pohlavný a reprodukčný systém (pochopiteľne), dôležité je aj tvoje libido a síce posledné, ale určite nie s najmenšou dôležitosťou je aj samotné sexuálne dráždenie, teda presnejšie jeho technika. 

Tri spôsoby dosiahnutia orgazmu

Základné techniky masturbácie sú taktiež tri a povieme ti o nich viac.

1. Najbežnejšou je technika stimulácie vonkajších genitálií a pošvy, pri ktorej žena dosiahne vyvrcholenie stimuláciou klitorisu.

2. Druhým spôsobom je dosiahnutie orgazmu vďaka stimulácii vnútra vagíny, v tomto prípade poslúžia aj sexuálne pomôcky (ale k tomu sa dostaneme ešte neskôr).

3. Tretí spôsob je spôsobom, ktorý by sme mohli nazvať aj  "zo všetkého trošku" a pozostáva zo stimulácie erotogénnych zón (napríklad poprsia a análneho otvoru) pričom k tejto stimulácii sa vždy pridá ešte prvá, alebo druhá už spomenutá technika.

Otvorene o ženskej masturbácii. Máme pre teba rady a tipy, ako si ju okoreniť
Zdroj: Unsplash

Rady a tipy, ako si to okoreniť

Samozrejme, ako vo veľa iných veciach v živote, ani v prípade ženskej masturbácie a sebauspokojovania, sa fantázii medze nekladú. Keďže vyššie spomenuté techniky pravdepodobne poznáš, rozhodli sme sa ti dnes priniesť pár jednoduchých rád a tipov, ako si to okoreniť. Ani sebauspokojovanie nemusí byť predsa rutina.

Voda nikdy nesklame

Horúca vaňa a pohár červeného vína? Výborná kombinácia, ktorá celé tvoje telo prekrví a uvoľní je naozaj bezkonkurenčná a to nielen pri masturbácii, ale napríklad aj predtým, ako príde priateľ, milenec, či manžel domov.

Ale naspäť k masturbácii. Ak si ju chceš naplno užiť aj vo vani určite pomôže vodeodolný vibrátor alebo iná hračka, ktorej voda nevadí. Ak sa nerada kúpeš, prípadne vaňu vo svojom byte jednoducho nemáš, nezúfaj. Máme pre teba v zálohe náš ďalší tip - a to dráždenie klitorisu prúdom vody. Tlak vody sa v tomto prípade postará nielen o čistú pokožku, ale aj o veľmi príjemný zážitok.

Otvorene o ženskej masturbácii. Máme pre teba rady a tipy, ako si ju okoreniť
Zdroj: Unsplash

Odzadu s láskou

Bez lásky za vlásky to dnes nebude, bude to ale určite odzadu. Medzi najlepšie polohy pri masturbácii sa radí poloha na bruchu s dráždením zozadu. Prečo? Lebo v takejto polohe môžeš lepšie vyvíjať tlak dlaňou na klitoris a zároveň sa môžeš venovať dvoma prstami vchodu do vagíny. A to, že si žena a vieš robiť viac vecí naraz, je v tomto prípade jednoznačne len výhodou.

Aj malé zrkadielko dokáže veľké veci

Malé zrkadielko nikdy netreba podceňovať. K intenzívnemu orgazmu je nutné poznať svoje telo a pri tom je kozmetické zrkadielko naozaj nenahraditeľnou pomôckou.

Dôležité je hlavne si to užiť. Sadni si na posteľ, pokrč nohy, postav pred seba zrkadlo, rozkroč sa a zábava sa môže začať. Vďaka zrkadielku, budeš stimulovať presne to, čo chceš a v ideálnom prípade to celé vyústi do intenzívneho orgazmu. A o to nám predsa ide, nie?

Otvorene o ženskej masturbácii. Máme pre teba rady a tipy, ako si ju okoreniť
Zdroj: Pexels

Hračky, s ktorými sa dieťa nepohrá

Nie všetky hračky sú na hranie. Aspoň nie na hranie pre deti. Venušine guličky, vibračné vajíčka, womanizery či iné sexuálne pomôcky najzvláštnejších tvarov a farieb sú dostupné na e-shopoch, len z jedného dôvodu, potešiť ťa! 

Neboj sa experimentovania ani v tomto prípade. Rutina a stereotyp vzrušeniu nepomáha, skús si to dnes okoreniť. Vyber si s z bohatej ponuky e-shopu, ktorý má všetko pre tvoje potešenie www.isexshop.sk.

Lelo Hula Beads čierne
Lelo Hula Beads čierne Zdroj: Isexshop
 

Tak čo, ideš na to? Veríme, že sme ťa aspoň trochu naladili na príjemne strávené chvíle...

Domov
Zdieľať
Diskusia