Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. júla 2020, 14:37
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Ninja korytnačky sa po dvoch slabých hraných filmoch dočkajú animovaného reštartu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nickelodeon chystá prvý celovečerný, animovaný kinofilm.

Ninja korytnačky sa mali po dvoch, nie veľmi úspešných dieloch v kinách, dočkať ďalšieho reštartu od producenta Michaela Baya. Už príliš dlho sa však okolo filmu nič nedeje a je možné, že nakoniec vôbec nevznikne.

Korytnačky však ešte nie sú mŕtve. Nickelodeon chystá celovečerný, animovaný CGI film. Na rozdiel od posledných dvoch filmov v ňom teda neuvidíme žiadnych reálnych hercov, iba ich hlasy. 

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona 30. júna 2020, 15:53

Producentsky snímku zastrešia Seth Rogen, Evan Goldberg a James Weaver cez spoločnosť Point Grey Pictures. Tá produkovala snímky, ako 50/50, Long Shot, Blockers, The Disaster Artist, Sausage Party či The Interview.

Scenár má napísať Brendan O’Brien (Neighbors: Sorority Rising) a režírovať ho bude Jeff Rowe (Gravity Falls, Connected). Pôjde o prvý kinofilm od Nickelodeonu a jeho tvorcovia veria, že vďaka humoru Setha Rogena a Evana Goldberga bude film úspešný. 

Ninja korytnačky sa po 2 slabých filmoch dočkajú animovaného reštartu od Setha Rogena
Zdroj: Nickelodeon
Domov
Zdieľať
Diskusia