Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2020, 17:25
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Takto vyzerá Crysis Remastered v pohybe! Unikol trailer aj dátum vydania, kedy sa znova vrátime do džungle ako Nomad

TECH
Uložiť Uložené

Kedy si znova zahráš vylepšený Crysis?

Cryteku a Saber Interactive, ktoré remasteruje a portuje Crysis z roku 2003 na súčasné konzoly a PC, unikol trailer, screenshoty a taktiež samotné vydanie hry. Crysis Remastered vyjde na PC, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch 17. júla 2020. Hra má na PS4 Pro a aj na slabších konzolách bežať v 30FPS a 1440p. 

Odporúčané
10 najočakávanejších hier leta 2020. Kvôli týmto hrám sa oplatí kúpiť si konzolu 10 najočakávanejších hier leta 2020. Kvôli týmto hrám sa oplatí kúpiť si konzolu 12. mája 2020, 12:30

Niektorí hráči už stihli trailer a screenshoty z Remasteru porovnať s pôvodnou hrou na najvyšších nastaveniach grafiky a výsledky sú prekvapivé. Zdá sa, že v niektorých prípadoch vyzerá 13-ročná hra lepšie ako tohtoročný Remaster.

Reč je o detailoch na textúrach v diaľke a celkovom nasvietení. Sú tu potom ale scény, kde zase vyzerá Remaster lepšie. Najlepšie bude asi počkať na video od Digital Foundry, ktoré obe verzie objektívne porovná a my sa tak dozvieme, prečo Remaster nevyzerá značne lepšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia