Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2020, 15:53
Čas čítania 1:35
Dominik Vetrák

Zo samuraja Jina sa v Ghost of Tsushima stane tichý zabijak. Impozantný trailer sľubuje najlepšiu samurajskú hru histórie

TECH GHOST OF TSUSHIMA
Uložiť Uložené

Sleduj najnovší trailer pre Ghost of Tsushimu, exkluzívnu hru pre PS4, ktorá vychádza už o 3 týždne.

Ghost of Tsushima vychádza už 17. júla. Exkluzívna samurajská hra od PlayStation Studios, konkrétne od štúdia Sucker Punch (inFamous) sa prezentuje novým CGI trailerom. Neuvidíš v ňom žiadne gameplay zábery, no dokonale vystihuje tón hry. Samurajovia sú na ostrove Tsushima porazení Mongolmi a Jin si uvedomuje, že ak chce svoj domov a ľudí ochrániť, musí zísť z cesty samuraja a stať sa prízrakom – Ghostom.

Odporúčané
10 najlepších hier prvej polovice roka 2020 10 najlepších hier prvej polovice roka 2020 27. júna 2020, 10:32

V priebehu hry tak získame čoraz viac schopností a zručností, ktoré nám dovolia zabíjať Mongolov efektívnejšie. Samuraj je však v Jinovej krvi, a tak mu bude jeho katana verná až do záveru hry. Bude len na hráčovi, akým štýlom sa rozhodne hrať. Samozrejme, ohýbanie si samurajskej cti a kódexu vyústi v mnohé nevraživé pohľady ostatných samurajov, takže to Jin nebude mať jednoduché ani medzi svojimi ľuďmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia