Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2020, 9:51
Čas čítania 0:50
Daniel Mikolášik

Kanye West avizuje nový album. Názov napovedá, že opäť pôjde o kresťanský gospel

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Yeezus tiež odhaľuje niekoľko sekundovú ukážku z novej skladby Wash Us in the Blood.

Ak sleduješ Kanyeho na Twitteri, pravdepodobne si si všimol, že jeho produktivita sa opäť pretavila do viacerých nových projektov, a to nie len čo sa hudby týka. Na sociálnej sieti napríklad oznámil novú 10-ročnú spoluprácu Yeezy so značkou Gap či psychedelický animovaný seriál KIDS SEE GHOSTS v spolupráci s Kid Cudim a Takashim Murakamim.

Odporúčané
Kanye West ohlásil 10-ročnú spoluprácu so značkou GAP. Očakávajú, že ročne vygeneruje obrat za 1 miliardu dolárov Kanye West ohlásil 10-ročnú spoluprácu so značkou GAP. Očakávajú, že ročne vygeneruje obrat za 1 miliardu dolárov 26. júna 2020, 22:22

Fanúšikovia sa však dozvedajú aj ďalšiu zásadnú informáciu. Kanye West po ôsmich mesiacoch od vydania gospelového albumu Jesus Is King ohlasuje ďalší album. V poradí by malo ísť o desiaty štúdiový album od Mr. Westa.

Hudobný projekt sa bude volať God’s Country a už názov napovedá, že by mohlo ísť o podobne gospelovo ladený zvuk ako aj na predchádzajúcom albume. Kanye posledné mesiace nadviazal úzku spoluprácu s kresťanským speváckym zborom Sunday Service, ktorý ho okrem iného sprevádzal aj počas koncertov s albumom Jesus Is King.

Domov
Zdieľať
Diskusia