Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2020, 17:45
Čas čítania 2:14
Martin Mičuda

Obľúbené Audi Q5 dostalo unikátne OLED svetlá, nový infotainment aj úsporný turbodiesel

Obľúbené Audi Q5 dostalo unikátne OLED svetlá, nový infotainment aj úsporný turbodiesel
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/audi-q5-12871" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH AUDI
Uložiť Uložené

Stredne veľké SUV od Audi prešlo rozsiahlejšou modernizáciou.

Audi Q5 aktuálnej generácie by sme mohli v istom slova zmysle po dizajnovej stránke označiť za akúsi sivú myšku. Naďalej ale ide o jedno z najúspešnejších SUV v danej triede, no a práve odhalená modernizovaná verzia chce v tomto trende len a len pokračovať. Stredne veľké prémiové SUV od Audi totiž prešlo komplexným faceliftom, ktorý sa zameral na všetky stránky.

Karoséria Q5-ky sa po novom viac vyznačuje výraznou identitou modelov Q – masívnejšou maskou s väčšími otvormi po stranách nárazníka tak čelná časť vyjadruje silu a robustnosť. Tradičná maska Singleframe s 8-uholníkovým tvarom je nižšia a širšia ako doteraz. Svetlomety z LED obsahujú nové, vyššie umiestnené denné svetlá s efektnou grafikou, za príplatok nechýba špičková technika Matrix-LED.

sfsd
Zdroj: www.audi-mediacenter.com

Pri pohľade zboku nadstavce na prahoch karosérie nového tvaru vizuálne dodávajú Q5-ke ľahkosť a zvýrazňujú svetlú výšku. Na zadnej časti karosérie je nová dekoračná lišta medzi zadnými svetlami pozmenený difúzor. Okrem základnej verzie budú mať zákazníci na výber dve voliteľné dizajnové línie – Advanced a S line. Do ponuky sa zaradili dva nové laky (zelená District a modrá Ultra), vonkajší dizajn si zákazníci môžu dotvoriť paketom s čiernymi detailami.

Domov
Zdieľať
Diskusia