Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2020, 16:00
Čas čítania 2:12
Dominik Vetrák

Seriál Sense8 ťa uchváti akciou, sexuálnymi scénami a vizionárskym štýlom rozprávania príbehu

Seriál Sense8 ťa uchváti akciou, sexuálnymi scénami a vizionárskym štýlom rozprávania príbehu
FILMY A SERIÁLY SENSE8
Uložiť Uložené

Sense8 je seriál, ktorý by mal vidieť každý fanúšik skvelých postáv v seriáloch a sci-fi.

Po prepadáku menom Jupiter Ascending si súrodenci Wachowskí museli napraviť reputáciu, čo sa im jednoznačne podarilo. V spolupráci s Netflixom vytvorili sci-fi seriál Sense8. Natočili 2 série, ktoré vyšli v roku 2015 a 2017, no Netflix projekt zrušil pred zrejme poslednou, 3. sériou. Jeho natočenie bolo zrejme k pomeru divákov, ktorí ho sledovali, príliš drahé. Seriál bol totiž drahší ako Game of Thrones. 

Odporúčané
Netflix je zárukou geniálnych seriálov. Toto je 10 najlepších, ktoré musíš vidieť Netflix je zárukou geniálnych seriálov. Toto je 10 najlepších, ktoré musíš vidieť 13. júna 2020, 13:03

Podpísali sa pod to vysoké produkčné náklady, špičkové technológie či skvelo vyzerajúce akčné scény. Rozpočet nafúkol aj fakt, že štáb vo veľkom cestoval. Scény sa odohrávali v 9 veľkých mestách všade po svete. Je to preto, že hrdinovia pochádzajú z rôznych krajín. Je ich 8, volajú ich Sensate (Sense8) a narodili sa v rovnaký moment.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Späť
Zdieľať
Diskusia