Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 18:28
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Keď ide o párty, to je vždy dobrý nápad, odkazujú Sima a Kali. Speváčka si v letnom hite neodpustila ani nadávku

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Dvojica hudobníkov je zárukou letného hitu. Toto leto bude vyhrávať na kúpaliskách po celom Slovensku.

Sima síce už v úvode roka avizovala, že tento rok si chce dať pauzu od tvorby albumu, neznamená to však, že by na svojich fanúšikov zanevrela. Práve naopak, pripomína sa letnou novinkou, na ktorú podľa jej vlastných slov na poslednú chvíľu prizvala aj Kaliho. Výsledkom je novinka s názvom Toto Leto, ktorá bude vyhrávať z rádií na kúpaliskách až do septembra. 

Odporúčané
5 momentov, pri ktorých nám bolo trápne aj za samotných aktérov. Toto sú najväčšie hudobné faily roka 5 momentov, pri ktorých nám bolo trápne aj za samotných aktérov. Toto sú najväčšie hudobné faily roka 28. júna 2020, 13:25

Nechýba ani atmosférický sprievodný videoklip, ktorý dopĺňa samotný dovolenkový text. Jeho scenár vytvorila Sima spoločne s Jurajom Škulom, ten klip dokončil aj v rámci postprodukčných prác. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postarala dvojica H0wdy & Gajlo.

Výnimočne Sima do skladby zaradila aj nadávku, vopred však na to upozornila všetkých svojich poslucháčoc: „Upozorňujem všetky osoby mladšie ako 15 rokov a ich maminy, poprípade oteckov, že tam bude v refréne 1 nadávka, takže pokial s tým neni niekto okej, zabráňte vášmu dieťaťu aby sa dostalo na internet,“ napísala ešte pred vydaním v prievode smejúcich sa emoji. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia