Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 9:06
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

Na električkovej trati v Bratislave v sobotu večer zomrel muž. Po krvácaní z hlavy ho nedokázali zachrániť

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Snažili sa mu pomôcť okoloidúci aj záchranári.

Na električkovej trati v Bratislave včera večer prišiel o život človek. Nestalo sa tak však následkom dopravnej nehody, ale zrejme nečakanej tragédie, ktorú spôsobil infarkt. Cestujúci v hlavnom meste zostali po ôsmej večer zaskočení, pretože cez Starý most z Petržalky prestali premávať električky, informujú Bratislavské noviny.

Na svetelnej tabuli sa po chvíli objavil oznam, že električky nepremávajú kvôli mimoriadnej udalosti na trati, ale nikto nevedel povedať, čo sa vlastne stalo. Ako sa ukázalo, tesne pri električkovej trati na petržalskej strane Dunaja mal skolabovať muž, ktorý zrejme dostal infarkt a spadol na zem.

Na električkovej trati v Bratislave v sobotu večer zomrel muž. Po krvácaní z hlavy ho nedokázali zachrániť
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Okamžite sa mu snažili pomôcť okoloidúci ľudia aj privolaní záchranári. Oživovanie trvalo približne polhodinu, pričom muž si pravdepodobne pri páde na zem poranil hlavu, ktorá mu začala krvácať. Z tohto dôvodu ho zdravotníci nemohli ani z miesta presunúť, a tak museli električky počkať, kým sa záchranná akcia skončí.

Odporúčané
Severná Kórea po 23 rokoch povolila Harryho Pottera. Vyzdvihla pioniersky duch inšpirujúci deti Severná Kórea po 23 rokoch povolila Harryho Pottera. Vyzdvihla pioniersky duch inšpirujúci deti 28. júna 2020, 8:25

Nanešťastie, muža sa záchranárom ani po intenzívnom oživovaní zachrániť nepodarilo. Resuscitácia človeka však nebola potrebná následkom dopravnej nehody, čo potvrdili aj policajti. Záchranári boli vyslaní na pomoc mužovi, ktorý krvácal z hlavy a nereagoval, avšak tieto zranenia si neprivodil následkom stretu s autom ani električkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia