Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2020, 17:10
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

Kanye West vydal dlho očakávané Foam Runners. Za gumené crocsy si pýta sumu, z ktorej sa ti zatočí hlava

MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Dlho očakávané tenisky Kanye poslal do predaja bez varovania.

Kanye West v poslednom čase nezaháľal. V čase pandémie pracoval na mnohých projektoch, medzi ktorými sa vynímal najmä dlho očakávaný model tenisiek Yeezy Foam Runner. Tenisky na prvý pohľad pripomínajúce modely od značky Crocs sa znenazdajky objavili na predaj na stránke Yeezy Supply, informuje Hypebeast.

Na výber nebolo viacero farieb, a tak mali prekvapení zákazníci po presmerovaní na produktovú stránku jednoduché rozhodovanie. Foam Runner, ako znie oficiálny názov tenisiek, sú sčasti vyrobené z morských rias a, samozrejme, ich vyrábajú pomocou formy, vďaka ktorej pozostávajú len z jedného kusu materiálu.

Kanye West predstavil dlho očakávané Foam Runner. Za gumené crocsy si vypýta cenu, z ktorej sa ti zatočí hlava
Zdroj: Yeezy

Aj keď nie je jasné, či a kedy sa opäť tenisky Foam Runner dostanú do predaja, dovtedy môžeš porozmýšľať nad tým, či si ochotný za Crocsy pod značkou Kanyeho Westa zaplatiť 75 dolárov.

Odporúčané
Rusi vraj tajne ponúkajú peniaze za každého zavraždeného amerického vojaka v Afganistane, tvrdí správa tajných služieb Rusi vraj tajne ponúkajú peniaze za každého zavraždeného amerického vojaka v Afganistane, tvrdí správa tajných služieb 27. júna 2020, 15:05

V komentároch na sociálnych sieťach sa hneď objavili dva tábory ľudí. Jeden oceňoval genialitu a kreativitu Westa, ktorý môže vytvoriť čokoľvek a aj tak sa topí v peniazoch, a opačný tábor už tradične všetko bezhlavo kritizoval.

Kanye si však z kritiky nemusí robiť ťažkú hlavu, pretože v piatok oznámil začiatok spolupráce so značkou GAP, ktorá by mala trvať nasledujúcich desať rokov. Aj keby mu značka Yeezy prestala vynášať, tak skoro sa do problémov nedostane.

Domov
Zdieľať
Diskusia