Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2020, 15:28
Čas čítania 0:22
Viktor Kniš

Zuzane Čaputovej robili ďalší test na koronavírus

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka by po dvoch negatívnych výsledkoch mala pokračovať vo svojom programe.

Prezidentku SR Zuzanu Čaputovú v sobotu opäť testovali na prítomnosť nového koronavírusu. Výsledky boli negatívne, informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec.


„Ochorenie sa pri opakovanom teste nepotvrdilo ani u zamestnanca Kancelárie prezidenta SR, ktorý bol predtým v kontakte s infikovanou osobou,“ doplnil.


Prezidentka by tak mala pokračovať vo svojom programe.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Zuzane Čaputovej: Počúva slovenský rap, používa iPhone a v lietadle najradšej sedí v uličke 10 zaujímavostí o Zuzane Čaputovej: Počúva slovenský rap, používa iPhone a v lietadle najradšej sedí v uličke 21. júna 2020, 11:20

Prezidentka musela počas týždňa zrušiť plánované stretnutie s rakúskym prezidentom Alexandrom van der Bellenom. Jeden zo zamestnancov prezidentskej kancelárie sa totiž stretol s človekom, ktorý sa nakazil koronavírusom, kvôli čomu Zuzana Čaputová zostala do piatku v domácej karanténe, v stredu jej robili test, ktorý vyšiel ako negatívny.

Domov
Zdieľať
Diskusia