Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 7:20
Čas čítania 1:19
Dominik Vetrák

Prvé minúty z 2. série The Boys ukazujú, ako superhrdinovia trhajú hlavy, na scénu nastupuje neo-nazi hrdinka Stormfront

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Čo všetko zatiaľ vieme o 2. sérii The Boys?

The Boys sa minulý rok stalo obrovským seriálovým hitom hneď po premiére na Amazon Prime. Odvrátená strana superhrdinov ešte nikdy nebola taká hrozivá a brutálna. Je ich sedem a nikto si s nimi nevie rady. Zabudni na bojovníkov typu Avengers. Táto sedmička miesto ochraňovania slabých rabuje, znásilňuje a vraždí kohokoľvek, kto im príde do cesty.

Predstav si, čo by sa stalo, keby ti napríklad extrémne rýchly Flash z DC počas behu narazil do partnerky. Úprimne povedané, z dievčaťa by zostali len malé kúsky. To sa stalo aj hlavnej postave The Boys, ktorá sa rozhodla pomstiť sa. Následne sa začlenil do tímu, ktorý sa pokúsi zničiť falošných hrdinov.

Medzičasom sa dozvedáme, že ide o skutočne komplikované postavy, autentických ľudí so superschopnosťami, ktorí sa topia v psychických problémov. V čom je The Boys originálne a prečo by si mu mal dať šancu, sa dozvieš v našej recenzii.

Odporúčané
10 najlepších hier prvej polovice roka 2020 10 najlepších hier prvej polovice roka 2020 27. júna 2020, 10:32

Z hercov sa vrátia všetci preživší prvej série. Čo sa nováčikov týka, vieme len o Ayi Cash. Tá by si mala zahrať neonacistku so schopnosťami superhrdinu. Volať sa bude Stormfront. V komiksoch si na neho (správne, v seriáli charakter zmenia na ženský) Boys posvietili a inak tomu určite nebude ani v tomto prípade. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvý klip z 2. série, ktorý predstavuje práve novú posilu.

Viac priestoru dostane aj postava Giancarla Esposita, hlavy Voughtu. Teraz, keď je Madelyn mŕtva, bude sa musieť ukazovať na obrazovke viac. Tvorca seriálu Erik Kripke ukázal prvé 3 minúty z 2. série, v ktorých je Giancarlova postava menom Stan Edgar. Vyzerá to tak, že si Esposito po svojej úlohe Gusa Fringa v Breaking Bad a Better Call Saul našiel ďalšiu skvelú postavu veľkého šéfa. 

Prvé 3 epizódy dorazia 4. septembra a následne sa každý týždeň dočkáme novej. Celkovo ich bude 8. Prvá séria vyšla celá naraz, no kvôli koronavírusu je zrejme nemožné všetko stihnúť včas rovnakým štýlom aj pri pokračovaní. 

PS: Dôležitú a zaujímavú rolu by mal dostať aj obľúbený herec Patton Oswalt. 

Prvé tri minúty z 2. série si môžeš pozrieť vo videu nižšie v čase 47:35

Sleduj prvé 3 minúty z 2. série The Boys. Superhrdinovia trhajú hlavy a na scénu nastupuje neo-nazi hrdinka Stormfront
Zdroj: Amazon Prime
Domov
Zdieľať
Diskusia