Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2020, 14:03
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

Opitý 17-ročný Slovák sa po centre Trnavy prechádzal s mačetou. Vraj si ju len šiel dať nabrúsiť

NEWS ALKOHOL TRNAVA
Uložiť Uložené

Chlapec, našťastie, mačetu odhodil po viacnásobnom upozornení od policajtov.

Jeden 17-ročný chlapec bude dlho spomínať na včerajšiu piatkovú noc. Šiel sa zabaviť do centra Trnavy, avšak vo svojom vnímaní zrejme zábavu chápe rozdielne ako väčšina Slovenska, pretože sa po uliciach prechádzal s mačetou v ruke.

Okoloidúci ľudia radšej zavolali policajtov, ktorí na miesto onedlho dorazili a chlapca konfrontovali. Na prvý pohľad im bolo jasné, že chlapec je pod vplyvom alkoholu, a tak ho viackrát vyzvali, aby mačetu odhodil.

Chvíľu mu to síce trvalo, ale napokon pochopil a zbraň hodil na zem. Vyhlásil, že mačetu len niesol nabrúsiť, čo sa policajtom, samozrejme, nepozdávalo.

 

S MAČETOU OHROZOVAL ĽUDÍ V TRNAVE

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Saturday, June 27, 2020

Nemal pri sebe žiadne doklady, čo spôsobilo, že ho policajti zobrali so sebou na stanicu, kde sa im ho podarilo identifikovať. Nielenže mal iba 17 rokov, a tak sa k alkoholu nemal vôbec dostať, ba čo viac, chlapcovi dychovou skúškou namerali 0,73 mg/l alkoholu, čiže 1,52 promile.

Odporúčané
Mladá Judita obžalovaná z vraždy spolužiaka bola opäť na súde. Znalec rozoberal, ako vzniklo 49 bodnutí Mladá Judita obžalovaná z vraždy spolužiaka bola opäť na súde. Znalec rozoberal, ako vzniklo 49 bodnutí 27. júna 2020, 9:45

Chlapec sa svojím konaním dopustil priestupku, ktorý bude riešený na úseku ochrany pred alkoholizmom. Z policajnej stanice sa z pochopiteľných dôvodov nemohol vybrať domov sám, a tak bol policajtmi kontaktovaný zákonný zástupca.

Domov
Zdieľať
Diskusia