Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 10:38
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Dvojicu zaskočila obrovská tarantula väčšia ako ľudská ruka na dverách domu

NEWS
Uložiť Uložené

Celý zážitok s nadrozmerným pavúkom zdieľala na sociálnej sieti.

Manželský pár Teouna a Ken Thomas z amerického mesta San Antonio sa do svojho nového domu presťahovali iba minulú jeseň. Chceli zmeniť prostredie, pretože dovtedy bývali v meste Dallas-Fort Worth a tamojšia rutina im začala liezť na nervy. Netušili však, že v novom dome im bude po dverách liezť obrovská tarantula, informuje WSBTV.

Teouna na svojom facebookovom profile zdieľala fotografiu sklenených dverí vedúcich na terasu, kde so svojím manželom zahliadli pohybujúci sa objekt. Chvíľu váhali, keď sa pred nimi zjavil obrovský pavúk. Ken však zachoval chladnú hlavu, dal svojej manželke do ruky mobil a vybral sa pavúka odchytiť. 

 

THIS IS NOT A TOY GUYS...I PROMISE I'M STILL SHAKING. Someone please tell me what this is?

Posted by Teouna Thomas on Friday, June 19, 2020

Obaja mali trochu strach o svoje šteniatko, ktoré sa práve hralo na záhrade, a nechceli, aby došlo k stretu psa s pavúkom. Nemohli si byť istí, či pavúk náhodou nie je jedovatý a aké následky by na neveľké telo šteniatka mohlo mať pohryznutie.

Odporúčané
Mladá Judita obžalovaná z vraždy spolužiaka bola opäť na súde. Znalec rozoberal, ako vzniklo 49 bodnutí Mladá Judita obžalovaná z vraždy spolužiaka bola opäť na súde. Znalec rozoberal, ako vzniklo 49 bodnutí 27. júna 2020, 9:45

Ken napokon odchyt rýchlo zvládol a pavúka potom do prírody vypustil jeden zo zamestnancov apartmánového komplexu, kde dvojica žije.

Našťastie, ani obrovské rozmery pavúka neznamenali, že by bol smrteľne nebezpečný. Zoologická záhrada v San Antoniu vyhlásila, že zrejme išlo o pavúka aphonopelma anax, v bežnej reči známejšieho ako texaská hnedá tarantula, ktorá pre človeka nepredstavuje výraznejšie riziko.

Domov
Zdieľať
Diskusia