Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2020, 21:39
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

The Last of Us: Part II predalo za 3 dni viac ako 4 milióny kópií a stáva sa najrýchlejšie predávanou hrou od PlayStation

TECH
Uložiť Uložené

Naughty Dog a PlayStation oslavujú obrovský úspech.

Každý vedel, že The Last of Us: Part II bude obrovskou hrou. Štúdio Naughty Dog zakaždým posúva levely a obmedzenia videohier a zakaždým vydáva hru, ktorá určuje budúcnosť animácie, motion capture a grafiky v hrách. Inak tomu nie je ani tentoraz, keď vyšlo Part II. Očakávalo sa, že hra zaznamená obrovské predaje, čo neskôr naznačoval aj obrovský počet predobjednávok. 

Odporúčané
The Last of Us 2 ťa emocionálne rozdrví (RECENZIA) The Last of Us 2 ťa emocionálne rozdrví (RECENZIA) 12. júna 2020, 9:01

Dnes PlayStation oznámilo, že za 3 dni sa predalo viac ako 4 milióny kópií, čím Part II prekonalo všetky rekordy spomedzi exkluzívnych hier pre PS4. Len v apríli pritom Square Enix poslal do obchodov a digitálne predal hráčom 3,5 milióna kópii Final Fantasy VII Remake. Lenže nevieme, koľko z tých kópií sa behom tých 3 dní aj reálne dostalo k hráčom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia