Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2020, 15:48
Čas čítania 0:46
Daniel Mikolášik

Ako vyzerali bujaré oslavy Liverpoolu po získaní titulu? Fanúšikovia sa aj napriek zákazu zhromaždili v tisíckach

ŠPORT PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšikovia „The Reds“ úplne odignorovali vládne opatrenia.

FC Liverpool a jeho fanúšikovia sa včera radovali z prehry ich tabuľkovo najbližšieho prenasledovateľa Manchestru City s Chelsea, vďaka čomu sa po neuveriteľných tridsiatich rokoch stali v predstihu majstrami anglickej Premier League.

Odporúčané
Liverpool sa stáva majstrom anglickej Premier League Liverpool sa stáva majstrom anglickej Premier League 25. júna 2020, 23:12

„The Reds“ majstrovský titul, ktorý je v tomto prípade viac ako zaslúžený, ešte v noci poriadne oslávili. Ako informuje BBC, tisícky fanúšikov Liverpoolu sa zišli pri štadióne Anfield Road, aby dali zverencom Jürgena Kloppa poriadne najavo, že sú na nich patrične hrdí.

Nechýbali svetlice, ohňostroje či tisícky červených dresov a iných predmetov s logom Liver Birdu. Fanúšikovia pritom úplne odignorovali vládne opatrenia spojené s pandémiou koronavírusu, a aj napriek stále platnému zákazu zhromažďovania a povinnosti dodržiavať odstup, sa zišli v skutočne hojnom počte. Polícia však nijako zvlášť nezasahovala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia