Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2020, 12:21
Čas čítania 0:23
Daniel Mikolášik

Zábery z mohutného výbuchu ruskej fabriky pripomínajú černobyľskú haváriu. Najprv obrovská rana, po nej oblak dymu

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO VIDEO
Uložiť Uložené

Podľa všetkých informácií mal výbuch nastať v jednej z volfrámových pecí.

Začiatkom týždňa došlo v západnej časti Ruska k mohutnej explózii. Konkrétne v meste Uneča v Brijanskej oblasti totiž vybuchla miestna fabrika na výrobu produktov z volfrámu. Výbuch dokonca nasnímali bezpečnostné kamery. Zábery pripomínajúce černobyľskú jadrovú haváriu z roku 1986 sa aktuálne šíria sociálnymi sieťami.

Odporúčané
Černobyľská elektráreň vybuchla presne pred 34 rokmi, v jej okolí je stále živo. Môžeš si dokonca adoptovať šteniatko (Rozhovor) Černobyľská elektráreň vybuchla presne pred 34 rokmi, v jej okolí je stále živo. Môžeš si dokonca adoptovať šteniatko (Rozhovor) 26. apríla 2020, 13:08

O nehode informovali viaceré ruské médiá. Svedkovia tvrdia, že fabrikou najprv otriasla rana ako z dela, neskôr z nej začal vychádzať hustý oblak dymu sprevádzajúci žiarivé záblesky. To samozrejme znepokojilo obyvateľov mesta, ktorí privolali pomoc.

Domov
Zdieľať
Diskusia