Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2020, 18:38
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Speezyho žena je sexsymbol, nemusí pozerať péčko. Sleduj bláznivý klip s private jetom a Géčkom

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Majk Spirit a Grimaso vydávajú nový videoklip ku skladbe Lambada z ich najnovšieho projektu Artist.

Majk Spirit vydáva ďalší videoklip k albumu Artist, ktorý je jeho najnovším sólovým počinom, aj keď na ňom spolupracoval výhradne s dvorným hudobným producentom Grimasom. Vizuálne spracovanie dostáva skladba Lambada, ktorá je v prvom rade reprezent skladbou a zároveň ašpirantom na letný hit. O atraktívny klip sa v tomto prípade postaral Miniboj Killa.

Odporúčané
Najlepší slovenský rapový klip prvej polovice roka 2020 nemusel stáť tisícky eur, oveľa vzácnejší je nápad. Toto je 10 najlepších Najlepší slovenský rapový klip prvej polovice roka 2020 nemusel stáť tisícky eur, oveľa vzácnejší je nápad. Toto je 10 najlepších 25. júna 2020, 13:35

S čistým svedomím môžeme konštatovať, že sa Speezymu podarilo nájsť zvuk, ktorý mu v súčasnosti naozaj svedčí, ostatne si to uvedomil aj on sám.

„Ide o prvý unikátny spoločný projekt s jeho dlhoročným DJom a producentom Grimasom po 20tich rokoch ich spolupráce. Celý album vznikol v Majkovom novom domovskom štúdiu Enterprise a ako sám hovorí, Grimasovi sa ako producentovi podarilo dostať z neho to najlepšie, čo v sebe ako ARTIST mal,“ popisuje Speezy projekt na svojej stránke.

Chystá sa aj návrat H16, po rokoch sa spojili na tomto projekte, už však naznačujú, že nastal čas opäť sa zavrieť v štúdiu. Track F4CK EM ALL vyjadruje aktuálny postoj Majka Spiria, Otisa a Ciga, ktorí sú, zdá sa, na rovnakej vlne.

Speezyho a Grimov nový album si môžeš stále objednať na rukahore.sk.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia