Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Red Bull.
29. júna 2020, 11:37
Čas čítania 0:55
Sponzorovaný obsah

Toto bude najnáročnejších 400 metrov v tvojom živote: Red Bull 400 preverí kondičku aj adrenalín (nielen) športových nadšencov

Toto bude najnáročnejších 400 metrov v tvojom živote: Red Bull 400 preverí kondičku aj adrenalín (nielen) športových nadšencov
ŠPORT RED BULL
Uložiť Uložené

Trať je určená pre amatérov aj profesionálnych športovcov a hrdinom je každý, kto sa vôbec zvládne dostať na vrchol, kde bude tvojou odmenou aj nádherný výhľad.

Najťažšie a najstrmšie preteky zo svetovej série Red Bull 400, hlásia návrat do Vysokých Tatier. Už po tretíkrát bude vo svetlách reflektorov ikonický skokanský mostík na Štrbskom Plese. A spolu s ním aj všetci odvážlivci, bežci a štafetové tímy, ktoré sa na štart postavia v sobotu 22. augusta 2020.

Red Bull 400 je unikátna športová udalosť, v rámci ktorej sa odvážlivci po celom svete pokúšajú za čo najkratší čas vybehnúť na 400 metrov dlhý skokanský mostík. Ak miluješ pocit, keď ti tep vyskočí na 200 úderov za minútu a sú ti blízke Vysoké Tatry, pravdepodobne si aj ty ideálnym adeptom na zapojenie sa.

Slovensko je pravdepodobne najkrajším z miest, kde si môžeš unikátnu súťaž vyskúšať –výhľad zo skonanského mostíka na Štrbskom Plese je fascinujúci, je však treba si ho zaslúžiť. Čaká ťa 400-metrová trať, so 125 metrov vysokým mostíkom, ktorý ma 37° sklon a nachádza sa vo výške 1346 m n. m.

Registrácia sa bude otvárať už čoskoro, buď však v strehu, počet bežcov je už tradične obmedzený a záujem obrovský, takže je dôležité, aby si si svoje miesto zabezpečil, kým ešte bude dostupné. Stačí však vyplniť svoju emailovú adresu na stránke redbull.sk/400 a o registrácii sa dozvieš ako prvý. 

Trať je určená pre amatérov aj profesionálnych športovcov a hrdinom je každý, kto sa vôbec zvládne dostať na vrchol, kde bude tvojou odmenou aj nádherný pohľad na krásy našej krajiny.

V tomto videu si môžeš pozrieť, ako sa minulý rok darilo na Red Bull 400 našej moderátorke Barborke Bakošovej.

Späť
Zdieľať
Diskusia