Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2020, 20:43
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Johnny Depp a Robert Pattinson čakajú v hviezdami nabitom traileri na epický súboj s Barbarmi

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer pre drámu Waiting for Barbarians.

Johnnyho Deppa v posledných rokoch v kinách veľmi nevidieť. Môže za to aj jeho spor s bývalou manželkou Amber Heard, ktorá o ňom narozprávala pred súdom množstvo klamstiev, za ktoré Depp dodnes trpí. Pravdepodobne aj kvôli tomu prišiel o rolu Jacka Sparrowa v Pirátoch Karibiku. 

S Warner Bros. natáča sériu Fantastických zverov, no okrem toho veľa projektov nemá. Aj preto sme radi, že sa predstaví v dramatickej role, a to vo filme Waiting for Barbarians. Ide o režijný debut v anglickom jazyku pre kolumbijského filmára menom Ciro Guerra (Embrace of the Serpent).

Odporúčané
10 najlepších hororov 21. storočia 10 najlepších hororov 21. storočia 22. júna 2020, 13:43

Snímka je založená na úspešnom románe od J.M. Coetzeeho z roku 1980. Dej hovorí o odľahlej základni v púšti. Hlavnou postavou je Mark Rylance, ktorý hrá bezmenného magistráta impéria a teší sa na dôchodok.

Všetko sa však mení vo chvíli, kedy prichádza plukovník Joll (Johnny Depp) so správou, že „Barbari“ sa chystajú zaútočiť s veľkou armádou. Nasledujú vyšetrenia a vypočúvania dôležitých osôb v nepeknom štýle, kvôli čomu začne Rylancova postava konanie impéria spochybňovať.

Vo filme si postavu dôležitého dôstojníka zahral aj skvelý Robert Pattinson, takže ide o herecky nesmierne nabitý film. Až sa čudujeme, že nedostane šancu v kinách. Namiesto toho vyjde Waiting for Barbarians už 8. augusta na VOD, teda video on demand – predaj cez internet.

Domov
Zdieľať
Diskusia