Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2020, 9:40
Čas čítania 4:13
Tina Hamarova

Nemali sme sa na koho počas pandémie obrátiť, ostali nám len mimovládky, hovorí Sany, ktorá pracuje v sexbiznise už 25 rokov

Nemali sme sa na koho počas pandémie obrátiť, ostali nám len mimovládky, hovorí Sany, ktorá pracuje v sexbiznise už 25 rokov
Zdroj: IG/xworkerspopup
REFRESHER EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené

Zákazníci prestali chodiť a ženy z ulice aj na privátoch museli investovať do väčšej ochrany. Aj napriek smrtiacej pandémii sa našli muži, ktorí pri sexe odmietali kondóm.

„Bolo veľa záujemcov, ktorí odmietli použiť kondóm. Pre mňa je to nepochopiteľné. Bežne sa ľudia chránia rúškami, bezpečnostnými pásmi, chodia cez priechod pre chodcov a vyhýbajú sa rizikovým situáciam. Ale keď treba použiť kondóm, ktorí nás pomáha chrániť pred pohlavne prenosnými ochoreniami, s tým má problém skoro každý druhý muž,“  vysvetľuje v odpovedi pre Refresher pracovníčka v sexbiznise Sany.

Sany je meno, ktorým sa nám predstavila, no svoju identitu si drží v bezpečí. Je podľa nej ale dôležité, aby sa hlas žien či mužov zamestnaných v sexbiznise, dostal na verejnosť. Aby sme si uvedomili, že označenia ako „prostitútka“, či horšie, im už nepatrí. Rovnako aby sme si uvedomili, že aj ich zasiahla pandémia koronavírusu tvrdo a bez možností kompenzácie. 

Sany začínala v sexbiznise pred 25-timi rokmi, najskôr pracovala na ulici v centre Bratislavy. Neskôr, keď digitálna doba pokročila, sa presunula na privát a svojich zákazníkov prijíma u seba doma. V úprimnom rozhovore, ktorý nám pomohli sprostredkovať pracovníčky z neziskovej organizácie Odyseus, hovorí ako zvládala koronavírusovú izoláciu, čo všetko od nej zákazníci vyžadovali a ako sa pred smrtiacou chorobou Covid-19 chránila.

 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/ AP Photo/Juan Karita

Ako dlho pracujete v sexbiznise? V sexbiznise pracujem 25 rokov.

Aká bola Vaša prvá skúsenosť?Prvá skúsenosť bola pre mňa skôr náhoda. Pri stopovaní na diskotéku mimo Bratislavu nám s kamarátkou zastavil vodič, ktorý nás odviezol a zároveň mi dal ponuku na orálny sex za odmenu.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 85945 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa pandémia koronavírusu prejavila najviac na sexbiznise
  • Či mohli ženy na uliciach či privátoch poskytovať sexuálne služby aj naďalej
  • Na akej ochrane trvali pracovníčky v sexbiznise a na akej zákazníci
  • Čoho sa počas pandémie báli najviac
Domov
Zdieľať
Diskusia