Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
24. júna 2020, 17:35
Čas čítania 0:31
Sponzorovaný obsah

Slováci stále počúvajú najviac rapu, prevláda domáci alebo zahraničný?

HUDBA O2 SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Prichádza čoraz viac slnečných lúčov, Slováci skladajú rúška a do playlistov zaradili už aj letné skladby. Ako sa zmenil ich vkus v lete?

 

Slováci v lete obmieňajú playlisty a melancholické pomalšie skladby menia za tie rýchlejšie a energickejšie. Dokázali to aj naši respondenti v najnovšej ankete z bratislavských ulíc. Opäť žánrovo prevláda rap, prevažne ten americký.

Mladí ľudia si vyberajú skôr reprezentantov novej vlny, už tradične sme natrafili aj na niekoľko zástancov klasiky. Obzvlášť nás tentokrát zaujímalo, akou formou sú obyvatelia Slovenska zvyknutí hudbu počúvať.

Väčšina stále preferuje sťahovanie pesničiek a albumov do telefónu, jeden dokonca preferuje klasiku v podobe gramofónu. Samozrejme, netreba zabúdať ani na streamovacie služby, ktoré sú fenoménom dnešnej doby.

Vedel si, že O2 ponúka ku svojim Smart paušálom v súčasnosti aplikáciu Tidal v cene Paušálu? Viac ako 60 miliónov trackov si môžeš vypočuť s vedomím, že svojho obľúbeného umelca podporíš do najväčšej možnej miery, pretože práve táto streamovacia služba vypláca hudobníkov najštedrejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia