Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2020, 10:38
Čas čítania 3:15
Dominik Vetrák

Netflix opäť nahradí slabý program kín. Na ktoré filmy a seriály sa v júli tešíme najviac?

FILMY A SERIÁLY NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Tieto filmy a seriály od streamingových platforiem vyzerajú najzábavnejšie.

Júl bude v kinách stále veľmi chudobný, a tak budeme väčšinu času tráviť pri telke a streamingových platformách. Nižšie ti teda predstavíme 7 najočakávanejších a najsľubnejších filmov a seriálov. Tentoraz nás HBO nedokázalo ničím zaujať a najviac toho, ponúkne Netflix. 

Odporúčané
10 najočakávanejších hier leta 2020. Kvôli týmto hrám sa oplatí kúpiť si konzolu 10 najočakávanejších hier leta 2020. Kvôli týmto hrám sa oplatí kúpiť si konzolu 12. mája 2020, 12:30

1. Palm Springs – 10. júl (Hulu)

Najočakávanejším filmom/seriálom mimo kín je však Palm Springs od Hulu. Diváci v USA túto komédiu zrejme uvidia aj v kinách, no my sa musíme uspokojiť so streamovaním. Hulu predstaví najnovší projekt Andyho Samberga, v ktorom aj sám hrá a aj ho produkoval. 

Pôjde o romantickú komédiu v štýle Groundhog Day, kde sa hrdinovia dostanú do časovej slučky a rovnaký deň prežívajú stále dookola. Snímka už obišla filmové festivaly a nesmierne si ju kritici pochvaľovali.

Dočkáme sa skvelej chémie medzi hercami, úžasných vtipov a atmosféry, ktorá nám spríjemní leto. Okrem Samberga uvidíme aj Cristin Milioti či J. K. Simmonsa. 

2. Warrior Nun – 2. júl (Netflix)

Trailer pre fantasy akčný seriál Warrior Nun nám pripomenul Buffy, premožiteľku upírov, akurát v modernom šate. Dej hovorí o tínedžerke menom Ava. Tú pred smrťou zachráni tajný spolok mníšok a katolíkov, ktorí už celé stáročia bojujú proti démonom.

Ava sa stáva jednou z nich, na chrbte sa jej objavuje tajomné značenie a získava superschopnosti, vďaka ktorým bude môcť démonov poraziť.

Ava v tom ale nebude sama. Namiesto otrepaného formátu posledného žijúceho či vyvoleného hrdinu bude Ava členom tímu skúsených a talentovaných mníšok, ktoré sa vyžívajú v zabíjaní démonov. Pozri si trailer, po ktorom ti bude hneď jasné, či to je niečo pre teba. 

Domov
Zdieľať
Diskusia