Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2020, 15:13
Čas čítania 1:06
Martin Mičuda

BMW je prvou značkou, pri ktorej ti iPhone poslúži ako digitálny kľúč

BMW je prvou značkou, pri ktorej ti iPhone poslúži ako digitálny kľúč
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0309827EN/bmw-announces-support-for-digital-key-for-iphone-a-secure-and-easy-way-to-use-iphone-as-a-car-key-to-lock-unlock-drive-and-share-keys-with-friends" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH APPLE BMW IPHONE
Uložiť Uložené

Novinky Apple zasahujú aj do automobilového priemyslu.

Pokiaľ si sledoval veľkolepú prezentáciu Applu v rámci WWDC, určite ti neunikla informácia o tom, že nemalý progres nastáva aj na poli automobilového priemyslu. Začnime rozhraním CarPlay, ktoré sa teší čoraz väčšej popularite a po novom sa dočkalo menších vylepšení – v rámci iOS 14 bude k dispozícii väčšia individualizácia prostredia (nové pozadia).

Zásadnou správou ale je, že nemecká automobilka BMW sa stáva prvým výrobcom automobilov, ktorý umožní svojim zákazníkom využívať iPhone ako plne digitálny kľúč od vozidla. Svoj digitálny kľúč už istý čas BMW ponúkalo v niektorých modeloch, doteraz ho však reprezentovala fyzická karta vo veľkosti kreditky. Odteraz bude BMW Digital Key bezpečne uložený v peňaženke Apple Wallet pre iPhone.

Späť
Zdieľať
Diskusia