Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2020, 9:38
Čas čítania 0:49
Richard Balog

Motorkárske bundy a kožené nohavice, ale tiež elegantné kabáty. Nová kolekcia od Off-White™ je súhrou ulice a smotánky

Motorkárske bundy a kožené nohavice, ale tiež elegantné kabáty. Nová kolekcia od Off-White™ je súhrou ulice a smotánky
Zdroj: Off-White™
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Kolekcia s názvom „TORNADO WARNING“ odzrkadľuje návrhárov pohľad na súčasnú podobu módy.

Svet streetwearu a high-end módy sa v priebehu posledných rokov celkom pravidelne prelínal, a to aj vďaka Virgilovi Ablohovi a jeho značke Off-White™. 39-ročný rodák zo štátu Illinois patrí medzi popredných dizajnérov 21. storočia, ktorí do veľkej miery formujú smerovanie odevného priemyslu, s čím nemajú všetci pochopenie. 

V rámci svojich diel či jednotlivých kolekcií totiž upúšťa od zaužívaných foriem a návrhy pripravuje výhradne na základe vlastnej estetiky. Tá je do veľkej miery ovplyvnená pouličnou kultúrou, basketbalom a hip-hopom, čo môžeš vidieť už približne 2 roky aj v rámci modelov Louis Vuitton

Odporúčané
15 najzaujímavejších kúskov značky Off-White™, ktoré môžu byť teraz tvoje za zlomok pôvodnej sumy   15 najzaujímavejších kúskov značky Off-White™, ktoré môžu byť teraz tvoje za zlomok pôvodnej sumy 1. júna 2020, 10:55

Okrem prác pre francúzsky módny dom však aj naďalej stíha tvoriť pod vlastným labelom, na ktorého kolekciu jeseň/zima 2020 sa pozrieme o trochu bližšie. Dostala pomerne ofenzívny názov „TORNADO WARNING“ a odzrkadľuje návrhárov pohľad na súčasnú podobu celého odvetvia. Podobne, ako pod hlavičkou LV, aj v prípade noviniek s logom Off-White™ môžeme vidieť kúsky kombinujúce tradičné krajčírstvo v spojení s modernými strihmi a materiálmi, ktoré budú hrať prím v najbližšom období.

Späť
Zdieľať
Diskusia