Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2020, 16:34
Čas čítania 1:23
Viktor Kniš

Rihanna vystavuje zadok na Instagrame v novej kolekcii svojho spodného prádla. V backstage videu ju striedajú plus-size modelky

OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Veľa komentárov nasledujúce zábery nepotrebujú. Rihanna predstavuje prvú letnú kolekciu spodného prádla svojej značky Savage X Fenty a zároveň stále mlčí ohľadom svojho albumu. Nič sa nezmenilo.

Fotografie z novej letnej kolekcie Savage X Fenty síce uzreli svetlo sveta už pred niekoľkými týždňami, fanúšikovia sa teraz dočkali aj kampaňového videa, ktoré vysvetľuje, akým spôsobom kráska z Barbadosu a dizajnér Adam Selman k novým kúskom spodného prádla prirstupovali. Rihanna už niekoľko rokov buduje impérium ženskej bielizne, ktorá búra zabehnuté stereotypy spojené s myšlienkou, že modelka musí mať ideálne miery, a že v opačnom prípade je pre značku neatraktívna. 

Popová speváčka ide roky opačným smerom – chce, aby sa v spodnom prádle Savage X Fenty cítili pohodlne a sebaisto všetky ženy bez rozdielu tvarov, farby pokožky alebo veľkostí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia