Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2020, 7:55
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Katherine Langford je nová kráľovná Excalibru. Sleduj skvelý trailer pre akčný fantasy seriál Cursed od Netflixu

FILMY A SERIÁLY CURSED
Uložiť Uložené

Netflix uvoľnil prvý trailer pre svoj akčný fantasy seriál so známymi hercami.

Netflix uvoľnil prvý trailer pre svoj očakávaný seriál Cursed. Ten vyrozpráva artušovskú legendu z tak trochu iného pohľadu. Scenár pochádza z pera komiksového autora Franka Millera (Sin City) a scenáristu Toma Wheelera (Puss in Boots, The LEGO Ninjago Movie). Hlavnou postavou bude tentokrát Nimue, Pani z Jazera. Práve ona sa zmocní Excalibru a pokúsi sa zachrániť krajinu.

Odporúčané
Kiná sa konečne otvárajú s premiérami očakávaných veľkofilmov. Toto je 10 dôvodov, prečo by si ich mal znova navštevovať Kiná sa konečne otvárajú s premiérami očakávaných veľkofilmov. Toto je 10 dôvodov, prečo by si ich mal znova navštevovať 15. júna 2020, 17:00

Nimue stvárni Katherine Langford známa zo seriálu 13 Reasons Why. Artuša si zase zahral Devon Terrell, známy vďaka stvárneniu mladého Barracka Obamu vo filme Barry. Záporáka menom Otec Carden si zahral Peter Mullan a Merlina zase hviezda Vikingov, Gustaf Skarsgård (Floki). 

Domov
Zdieľať
Diskusia