Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2020, 16:07
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

„Cristiano Ronaldo už nedokáže obísť ani jedného hráča.“ V prehratom finále pohára s Neapolom sklamal fanúšikov

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalská hviezda sa nepostavila k lopte ani v rozstrele.

Juventus Turín nedokázal vo finále talianskeho pohára Coppa Italia zdolať Neapol, ktorému podľahol po bezgólovej remíze v riadnom hracom čase v následnom penaltovom rozstrele, ktorý skončil 4:2 v prospech bledomodrých, informuje Lad Bible.

Výkon Juventusu nebol ideálny, ba čo viac, podľa mnohých nebol ani len dobrý, čo podčiarkol aj samotný Cristiano Ronaldo.

V posledných dvoch zápasoch od návratu do ligového kolotoča a pohárového finále nepodal Portugalčan výborné výkony, na aké bývali fanúšikovia zvyknutí, a po prehre s Neapolom ho zrejme najvážnejšie skritizoval bývalý útočník Luca Toni.

Skonštatoval, že prehra čiastočne nesie rukopis Cristiana Ronalda. „Portugalčan je vo fyzických problémov a nedokáže ani obísť hráča,“ vyhlásil v pozápasovom rozhovore. Cristiano sa nedostával do šancí, snažil sa driblovať v rohoch ihriska, ako to vždy zvykol, ale ani jeden z pokusov o strelu či dobre mierený center neskončil v bránke.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš meno mladého slovenského rapera podľa tváre? KVÍZ: Spoznáš meno mladého slovenského rapera podľa tváre? 18. júna 2020, 12:55

Divákov prekvapil aj tým, že sa v rozstrele nepostavil k lopte a pokusy prenechal svojim spoluhráčom, možno však chcel zahrávať ako posledný. Mohol ho ovplyvniť aj neúspešný penaltový pokus z predchádzajúceho zápasu proti AC Miláno, avšak Portugalčan rozhodne nie je v najlepšej psychickej forme.

Domov
Zdieľať
Diskusia