Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2020, 10:23
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Hip Hop Žije sa tento rok uskutoční. Čaká ťa séria veľkých akcií pod holým nebom.

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Samozrejme, udalosti sa budú konať na za splnenia všetkých prísnych podmienok, ktoré nariadil Úrad verejného zdravotníctva.

Hip Hop Žije 2020 bude. Najväčšiu bratislavskú júnovú zastávku síce museli organizátori zrušiť, podľa aktuálnych informácií však chystajú sériu menších akcií pod holým nebom, na ktoré bude môcť prísť až 1000 ľudí. 

„Za pár dní zverejníme naše limitované Hip Hop Žije open air akcie, ktoré sme pre Vás pripravili tak, aby spĺňali všetky potrebné opatrenia, ktoré schválil Úrad vlády Slovenskej republiky,“ informuje tím organizátorov. 

Môžeme tak predpokladať, že pôjde o známe zastávky na Domaši alebo Duchonke, ktoré zaznamenali v posledných rokoch veľký úspech. Podľa všetkého by podobných miest mohlo byť ešte o niečo viac, na svoje si tak podľa všetkého prídu rapoví fanúšikovia už o niekoľko týždňov. 

Odporúčané
Marko Šebesta: Rytmusove rúška sme začali predávať, keď ich už bolo na trhu dosť. Dovtedy by to bol hyenizmus (Rozhovor) Marko Šebesta: Rytmusove rúška sme začali predávať, keď ich už bolo na trhu dosť. Dovtedy by to bol hyenizmus (Rozhovor) 1. mája 2020, 10:42

Hip Hop Žije zároveň apeluje na fanúšikov, aby nevyužili možnosť vrátenia plnej ceny lístka za bratislavskú zastávku, aj keď na to majú zo zákona právo. Ide totiž o najlepšiu možnú cestu, ako podporiť organizátorov v súčasnej neľahkej dobe. 

„Chceli by sme Vás však poprosiť, aby ste si lístky ponechali na ďalší rok a aj tým nám pomôžete zvládnuť spolu tieto ťažké časy a zorganizovať opäť Hip Hop Žije v takej veľkosti a kvalite, ako ste boli doteraz zvyknutí,“ apelujú organizátori najväčšieho domáceho rapového festivalu na návštevníkov. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia