Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2020, 16:02
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Ako ovplyvní koronavírus príbeh Zaklínača? Čo všetko museli tvorcovia v scenári zmeniť a kedy sa začne natáčanie?

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Pre koronavírus je zastavené natáčanie mnohých filmov a seriálov vrátane Zaklínača. To však nebola jediná vynútená zmena.

Showrunnerka seriálu Lauren S. Hissrich, ktorá zodpovedá za výber scenáristov, režisérov a vytvára celkový príbeh, prezradila pre magazín The Wrap niekoľko detailov o druhej sérii Zaklínača.

Dozvedeli sme sa, že v momente, keď museli skončiť, boli v procese natáčania veľkej sekvencie, na ktorú sa pripravovali celé mesiace. Namiesto toho sa museli postarať o to, aby sa členovia ich štábu bezpečne dostali domov k rodinám po celom svete. 

Odporúčané
Netflix je zárukou geniálnych seriálov. Toto je 10 najlepších, ktoré musíš vidieť Netflix je zárukou geniálnych seriálov. Toto je 10 najlepších, ktoré musíš vidieť 13. júna 2020, 13:03

Momentálne majú množstvo produkčných stretnutí, na ktorých sa rozprávajú o bezpečnosti na pľaci. Vlády a združenia síce natáčanie filmov a seriálov povolili, no všetko musí aj tak odsúhlasiť štáb, produkcia aj herci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia