Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. júna 2020, 9:15
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Dior a Vespa predstavujú skúter s ikonickým monogramom. Ide o zatiaľ najlepšiu spoluprácu v tomto roku?

Dior a Vespa predstavujú skúter s ikonickým monogramom. Ide o zatiaľ najlepšiu spoluprácu v tomto roku?
Zdroj: Dior
TECH DIOR MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Limitovaná záležitosť ako súčasť kolekcie jar/leto 2021, z ktorej bude vyrobených len 946 kusov.

Spolupráca, ktorú by predpokladal len málokto, ale jej finálny výsledok chytí za srdce. Približne takto by sme charakterizovali štýlový mestský skúter Vespa s rukopisom módneho domu Christian Dior

Taliansko-francúzske dielo v sebe dokonale spája originálný vzhľad modelu s číselným označením „946“, ktorý si obľúbil napríklad aj návrhár Giorgio Armani a sofistikovanosť značky, ktorá vznikla v mekke odevného priemyslu, Paríži. 

Odporúčané
Virgil Abloh spája v novej kolekcii Louis Vuitton svoje spomienky na detstvo a tradičné krajčírstvo Virgil Abloh spája v novej kolekcii Louis Vuitton svoje spomienky na detstvo a tradičné krajčírstvo 11. júna 2020, 16:16

Súčasť kolekcie jar/leto 2021 pritom vyrobia v limitovanom počte 946 kusov, čo odkazuje nielen na názov samotného skútru, ale tiež na rok vzniku oboch značiek, a teda 1946. Po takmer 75 rokoch tak konečne dochádza k ich vzájomnej spolupráci, za ktorej vzhľadom stojí umelecká riaditeľka ženskej sekcie v štruktúrach spoločnosti Dior. 

Maria Grazia Chiuri dodala monochromatickej karosérii v svetlých tónoch množstvo detailov, vrátane zlatých líšt pozdĺž stroja, názvu na zadnej časti či ikonického monogramu na sedadle.  Aby toho nebolo málo, tak súčasťou výbavy je tiež rovnaká prilba, pevný kufor a taška. 

Mimoriadne podarená záležitosť, ktorá minimálne v našich očiach bude ašpirovať na jednu z najzaujímavejších spoluprác s módnym podtónom tohto roku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia