Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2020, 11:15
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Nicki Minaj ukazuje viac, než by bolo zdravé a 6ix9ine tancuje s peniazmi. Vo videoklipe Trolujú všetkých, ktorí ich nemajú radi

HUDBA 6IX9INE NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Tekashi vydáva novinku, na ktorej hosťuje aj známa raperka.

Po troch zaváhaniach nakoniec Tekashi vydáva sľubovanú novinku, na ktorej hosťuje aj Nicki Minaj. Skladba dostáva názov Trollz, dvojica ju venuje všetkým hejterom, keďže majú jasno v tom, že ich nikdy nebolo málo. 

V tejto dúhovej kombinácii už v minulosti absolvovali  spoluprácu na skladbe FEFE, ktorá čoskoro dosiahne hranicu miliardy views. Dá sa predpokladať, že v tomto prípade sa rovnako budú autori skladby uchádzať o nadpriemerný úspech. 

Klip opäť vznikol v jednej z miestností domu, v ktorom sa aktuálne Tekashi môže pohybovať, autorom sa však podarilo vyhrať s priestorom, a tak nejde len o fádne zábery medzi štyrmi stenami. Nicki už tradične vystavuje svoje prsia či pozadie a nechýbajú ani jej podobné tanečnice. 

Odporúčané
Loko Loko: Do väzenia som došiel, ako keby som bol zo základnej školy a vyšiel som odtiaľ ako s doktorandským titulom (Rozhovor) Loko Loko: Do väzenia som došiel, ako keby som bol zo základnej školy a vyšiel som odtiaľ ako s doktorandským titulom (Rozhovor) 3. júna 2020, 10:41

Výťažok zo zárobkov zo skladby a predaju merchu dvojica venuje nadácii pomáhajúcej demonštrantom v rámci #BlackLivesMatter protestov, ktorých zatkla polícia.

Tekashi bude oficiálne voľný 2. augusta. Svoj trest si z pôvodných 47 rokov skrátil na 24 mesiacov vďaka vzornej spolupráci s prokurátorom a FBI, v rámci ktorej dostal do väzenia 11 členov gangu Nine Trey. 

 

Späť
Zdieľať
Diskusia