Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2020, 16:16
Čas čítania 0:51
Richard Balog

Virgil Abloh spája v novej kolekcii Louis Vuitton svoje spomienky na detstvo a tradičné krajčírstvo

Virgil Abloh spája v novej kolekcii Louis Vuitton svoje spomienky na detstvo a tradičné krajčírstvo
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Luxusný, ale s puncom ulice. Približne takto by sme charakterizovali najnovší počin francúzskeho módneho domu.

Od nástupu Virgila Abloha do štruktúr módneho domu Louis Vuitton uplynuli začiatkom marca 2 roky a môžeme konštatovať, že zatiaľ ide o úspešné obdobie sprevádzané zmenami. Pánska sekcia získava pod vedením amerického dizajnéra postupne novú tvár, ktorú môžeme vidieť aj v rámci kolekcie Pre-Fall 2020.

Odporúčané
Značka 99%IS- predstavuje 140 nových kúskov, ktoré už čoskoro uvidíš aj na svojom obľúbenom raperovi Značka 99%IS- predstavuje 140 nových kúskov, ktoré už čoskoro uvidíš aj na svojom obľúbenom raperovi 9. júna 2020, 13:12

Vlajková loď konzorcia LVMH predstavila prvú časť kúskov, ktorá bola jasnou ódou na pouličnú módu už v priebehu apríla a dnes sme sa dočkali pokračovania z úplne odlišnej kategórie odevného priemyslu. Predstavuje totiž odraz tradičného krajčírstva v spojení s modernými strihmi

Z nášho pohľadu ide o podarenú záležitosť nesúcu sa na vlnách elegancie, ktorú Virgil sofistikovaným spôsobom dopĺňa o svoje vízie, respektíve spomienky na detstvo a dospievanie ovplyvnené predovšetkým streetwear kultúrou. Rozumieme, že nie každý bude stotožnený so smerovaním ikonickej francúzskej značky, ktorá danými krokmi možno sčasti stratí pôvodnú klientelu, avšak dokáže zaujať aj mladšie generácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia