Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Fortuna.
11. júna 2020, 16:14
Čas čítania 1:43
Sponzorovaný obsah

Fortuna liga pokračuje, zabojuje ešte o titul druhá Žilina? Hraj o 20 000 eur a vstupenku na zápas pre 500 vyvolených

REFRESHER
Uložiť Uložené

Športové podujatia chytajú druhý dych aj na Slovensku a dobrou správou je, že sa môžeme tešiť už aj na futbalovú Fortuna ligu a taktiež Slovnaft Cup.

Pandémia zrazila na kolená aj športové podujatia, všetko sa však pomaly dostáva do normálu a väčšina športových zväzov má ambíciu dohrať súťaže aspoň v obmedzenom režime. Je to dôležité aj pre samotných hráčov a ich psychiku, v konečnom dôsledku ide o pozitívny signál aj smerom k fanúšikom, ktorí takmer prišli o zaujímavé zápolenia v nadstavbovej časti Fortuna ligy

Fortuna liga pokračuje, zabojuje ešte o titul druhá Žilina? Tipuj výsledky a získaj 20-tisíc eur a lístok pre 500 vyvolených
Zdroj: Fortuna

500 fanúšikov na štadiónoch a Slovan na ceste za titulom

Dnes už vieme, že Fortuna liga sa bude dohrávať od 13. júna v piatich kolách nadstavbovej časti. Zápasy bude môcť naživo sledovať maximálne 500 divákov na štadióne, pričom od júla sa môže kapacita zdvojnásobiť. Hráči a členovia realizačných tímov museli absolvovať aj testy na koronavírus – všetkých skoro 400 bolo negatívnych.

Na čele tabuľky je aktuálne bratislavský Slovan s 10-bodovým náskokom pred Žilinou, a tak už po prvom kole môže oslavovať jubilejný desiaty titul v ére samostatnosti. Tím, ktorý skončí na poslednom mieste bude hrať baráž proti víťazovi II. ligy.

Pokračovať bude aj Slovenský pohár – Slovnaft Cup. V semifinále 51. ročníka sa stretnú futbalisti Slovana Bratislava s ViOn-om Zlaté Moravce, druhú dvojicu tvorí DAC Dunajská Streda a MFK Ružomberok. 

Fortuna liga pokračuje, zabojuje ešte o titul druhá Žilina? Tipuj výsledky a získaj 20-tisíc eur a lístok pre 500 vyvolených
Zdroj: TASR

Stávka 50 eur bez rizika a 20-tisíc pre šťastlivca

Ak už aj ty tušíš, ako by mohli najbližšie zápasy Fortuna ligy dopadnúť, „naostro“ si to môžeš vyskúšať na webstránke Fortuny. Noví zaregistrovaní hráči môžu teraz využiť aj možnosť stávky bez rizika až v hodnote 50 eur. Ak náhodou tvoj tip nevyjde, tvoj vklad dostaneš naspäť.

Fortuna opäť spúšťa aj obľúbenú súťaž 20-TISÍCOVKA, ktorá štandardne prebiehala na štadiónoch počas zápasov Fortuna ligy. Keďže sa nadstavbová časť dohráva s obmedzeným počtom divákov, do súťaže sa tentokrát dá zaregistrovať len online. 

Stačí, keď si vyberieš zápas a zaregistruješ sa do polčasovej súťaže #20TISICOVKA. Okrem možnosti vykopať si rozprávkovú prémiu budeš aj jedným z 500 vyvolených, kto uvidí zápas naživo. Tvojou úlohou bude priamo na ihrisku 5-krát prekonať tajomného brankára Mr. Zero. Ak sa ti to podarí, okamžite získaš 200 eur a podiel z prémie 20-tisíc eur, ktorú na konci sezóny rozdelia všetkým úspešným súťažiacim.

Fortuna liga pokračuje, zabojuje ešte o titul druhá Žilina? Tipuj výsledky a získaj 20-tisíc eur a lístok pre 500 vyvolených
Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa

Staň sa 12. hráčom svojho obľúbeného klubu

Keďže na štadiónoch môže byť iba obmedzený počet divákov, Fortuna liga spúšťa projekt #spoluzafutbal, ktorý prináša model virtuálneho fanúšika.

Základná registrácia je bezplatná, podporiť klub dobrovoľnou donáciou môže každý, kto o to bude mať záujem.

Aby mali fanúšikovia motiváciu plniť svoje štadióny, v hre je finančná prémia 4 000 eur, ktorú víťaznému fanklubu venuje stávková kancelária Fortuna.

Štedrú „odmenu“ získa ten fanklub, ktorému sa podarí zaplniť svoj štadión najväčším počtom fanúšikov. Kapacita jednotlivých štadiónov sa môže i presiahnuť. Fortuna ako najväčší fanúšik ligy zakúpila na všetky štadióny 1 000 virtuálnych vstupeniek. Prémia pre víťazný fanklub bude následne odovzdaná organizácii bojujúcej v čase pandémie v prvej línii.

Domov
Zdieľať
Diskusia