Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2020, 18:35
Čas čítania 1:22
Martin Mičuda

Výhradne 2-litrové motory, vyššia svetlosť a oplastovaný exteriér. To je nová Škoda Octavia Scout

Výhradne 2-litrové motory, vyššia svetlosť a oplastovaný exteriér. To je nová Škoda Octavia Scout
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/lifestyle-estate-in-its-3rd-generation-the-new-skoda-octavia-scout/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Obľúbená škodovácka alternatíva k SUV prichádza v novej generácii.

Po odhalení novej Octavie bolo len otázkou času, kedy spoznáme aj vyhotovenia RS a Scout. Prvú menovanú alternatívu nám značka Škoda predstavila už pred pár mesiacmi formou hybridného RS iV, teraz prišiel čas na outdoorový variant. Žiadne veľké prekvapenie sa neodohráva a Škoda Octavia Scout ide v šľapajách svojho predchodcu.

Naďalej tak platí, že terénnejšie strihnutá verzia bude k dispozícii výhradne vo verzii kombi, ktorá dostala oplastovanie – ochranné prvky s "hliníkovou" aplikáciou nájdeme na spodnej časti predného i zadného nárazníka, zatiaľ čo bočné prahy a blatníky dostali plastové lemy.

Štandardom sú 18" disky, opciu tvoria 19-ky, no a chýbať nemôže ani od výroby vyššia svetlá výška o 15 milimetrov. Scout sa napokon pýši striebornými späťákmi, lištami okolo okien a strešným nosičom. 

Späť
Zdieľať
Diskusia