Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams  
11. júna 2020, 10:50
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Vstúp s nami do 500-tisícového bývania s vlastným schodiskom na brehu Dunaja

Vstúp s nami do 500-tisícového bývania s vlastným schodiskom na brehu Dunaja
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

2-izbový mezonet v rezidenčnej časti Eurovea s historickým centrom hlavného mesta na dosah ruky.

Milujeme naše hlavné mesto, a to nielen vďaka jeho jedinečnej atmosfére či množstvu príležitostí, ale tiež z dôvodu, že ponúka veľké množstvo zaujímavých nehnuteľností. V spolupráci s realitnou kanceláriou Svoboda & Williams ti pritom dnes bližšie predstavíme bývanie, do ktorého sa zamiluješ na prvý pohľad. 

Konkrétne ide o 2-izbový mezonet situovaný na brehu Dunaja v rezidenčnej časti komplexu Eurovea s výmerou 91 metrov štvorcových

Odporúčané
Bratislavská novostavba odhaľuje byt plný moderného dizajnu, ktorý spĺňa aj najprísnejšie kritéria  Bratislavská novostavba odhaľuje byt plný moderného dizajnu, ktorý spĺňa aj najprísnejšie kritéria 5. júna 2020, 11:34
Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránkach realitnej kancelárie Svoboda & Williams

Dispozíciu tohto bratislavského hniezdočka so skvelými výhľadmi architekti rozčlenili na dennú a nočnú zónu.

V spodnej časti sa tak nachádza obývacia miestnosť s francúzskym balkónom priamo nadväzujúca na kuchyňu, ku ktorej patrí jedálenský „kút“. Nechýba taktiež vstupná hala so vstavaným šatníkom, kúpeľňa s kompletnou vybavenosťou, vrátane WC a práčovňa, čo považujeme za veľkú výhodu. Vrchné priestory bytu patria spálni s walk-in šatníkom a druhej kúpeľni so sprchovacím kútom. 

Vyhľadávaná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť či možnosť kultúrneho a spoločenského života na známej promenáde, ktorá sa tiahne pozdĺž rieky Dunaj. Jedinou prekážkou tak aj naďalej zostáva cena, ktorá sa v danom prípade zastavila na sume 535 000 € + 30 000 € za parkovacie miesto. 

Späť
Zdieľať
Diskusia