Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2020, 16:43
Čas čítania 0:45
Tímea Krauszová

Ivan Tásler si v rannej relácii na JOJke nedal pozor na jazyk: Čo vám j***? Načo som sem chodil?

NEWS
Uložiť Uložené

Spevákovi sa nepáčilo, že musí na svoj vstup čakať. Nanešťastie jeho vulgárny výlev zachytili mikrofóny v živom vysielaní.

Známy spevák kapely I.M.T. Smile Ivan Tásler bol v dnešných Ranných novinách na Televízii JOJ. Na svoj vstup však musel čakať trochu dlhšie, než sa mu páčilo – a dal to aj najavo. V živom prenose bez hanby nadával a rozhorčoval sa, že tam „čaká ako taký k***t.“ Na nepríjemné faux pas upozornil pozorný divák redakciu Nového času.

Odporúčané
Strapo je môj kamoš, s Rytmusom konflikt nemám, hovorí porotcovská hviezda SuperStar Marián Čekovský (Rozhovor) Strapo je môj kamoš, s Rytmusom konflikt nemám, hovorí porotcovská hviezda SuperStar Marián Čekovský (Rozhovor) 7. júna 2020, 14:15

Čakať musel len pol hodinu

„Čo vám je*e?“ zaznie hneď v úvode krátkeho videa, kde počas športového vstupu v pozadí spočiatku veľmi nejasne počuť Táslera. Postupne však zvyšuje hlas a sťažuje sa, že hoci prišiel už o pol ôsmej ráno, ešte stále na svoj vstup musí čakať. „Na čo som tu prišiel, potom nech ide do p**e celá produkcia!“ rozhorčuje sa, pričom na obrazovke svieti čas 7:58. Spevák teda nečakal ani len pol hodinu.

Späť
Zdieľať
Diskusia